Έγκλημα Εύοσμος: Στον ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου ταξιτζή

Απολογούνται για τη δολοφονία του με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι

Η αδερφή του 49χρονου θύματος μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίου του Star: «Αγαπούσε πάρα πολύ τη γυναίκα του, είναι όλα ψέματα»

Απολογούνται σήμερα ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου οδηγού ταξί, οι οποίες κατηγορούνται για τη δολοφονία του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, την περασμένη Κυριακή.

H 45χρονη σύζυγος του 49χρονου ταξιτζή και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 

H 45χρονη σύζυγος του 49χρονου ταξιτζή και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 

Εις βάρος της 45χρονης συζύγου του θύματος και της 18χρονης κόρης τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Δολοφονία 49χρονου: Η κόρη του επέφερε κυρίως τα θανατηφόρα πλήγματα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη, ενεργώντας από κοινού, φαίνεται να μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί στο σπίτι του στον Εύοσμο και αφού ακινητοποίησαν το θύμα και τον μαχαίρωσαν επιφέροντάς του πολλαπλά τραύματα.

Η 18χρονη κόρη του ταξιτζή, η οποία σύμφωνα με τον συνήγορο των δύο γυναικών, επέφερε τα περισσότερα τραύματα στο θύμα 

Η 18χρονη κόρη του ταξιτζή, η οποία σύμφωνα με τον συνήγορο των δύο γυναικών, επέφερε τα περισσότερα τραύματα στο θύμα 

Κατά την προανάκριση, οι δύο κατηγορούμενες ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν στην πράξη αυτή επειδή ο 49χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη όταν αυτή ήταν ανήλικη, ενώ επικαλέστηκαν και κάποιες οικονομικές διαφορές. Η μάνα ισχυρίστηκε ότι και η ίδια κακοποιείτο και μάλιστα για κάποιο διάστημα είχε μείνει σε ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες. 

 

Θεσσαλονίκη: «Μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια»

Οι δύο γυναίκες φέρονται να ειδοποιήσαν τον γιο της οικογένειας να πάει να δει τον πατέρα του, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε τον θείο του, τον αδελφό του θύματος, ο οποίος και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο έγκλημα. 

 

Δολοφονία -Εύοσμος: «Αγαπούσε πάρα πολύ τη γυναίκα του, είναι όλα ψέματα»

Η πλευρά της οικογένειας του θύματος πάντως υποστηρίζει ότι επρόκειτο για έναν άνδρα που ήθελε να κρατήσει την οικογένειά του και αγαπούσε πολύ τα παιδιά του. Ξάδελφος του θύματος ανέφερε χαρακτηριστικά για την κατηγορούμενη σύζυγο ότι «ήταν χειριστική στα δικά της πρόσωπα» και πως «σε έναν χωρισμό του είχε αδειάσει όλους τους λογαριασμούς και είχε φύγει». 


Έγκλημα Εύοσμος: «Στον πρώτο χωρισμό είχε αδειάσει τους λογαριασμούς του»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top