Έγκλημα Εύοσμος: «Στον πρώτο χωρισμό είχε αδειάσει τους λογαριασμούς του»

«Μπορεί να κακοποιήθηκε από τους εραστές της, όχι από τον ξάδελφό μου»

Διαφορετική διάσταση στην υπόθεση δίνει η οικογένεια του 49χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Εύοσμο. Η σύζυγος και η 18χρονη του θύματος ομολόγησαν το έγκλημα, με τον συνήγορό τους Ι. Ψωμιάδη, να αποκαλύπτει ότι η κόρη ήταν εκείνη που επέφερε κατά βάση τα θανατηφόρα πλήγματα στο θύμα. Επίσης, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο αδελφός του θύματος ήταν αυτός που εντόπισε τον 49χρονο νεκρό στο σπίτι του και όχι ο γιος της οικογένειας, ο οποίος επικοινώνησε με τον θείο του και του ζήτησε να τον επισκεφθεί να δει τι συμβαίνει. 

Δολοφονία 49χρονου: Η κόρη του επέφερε κυρίως τα θανατηφόρα πλήγματα

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες, όπως κατέθεσαν, μπήκαν στο δωμάτιό του και αφού τον ακινητοποίησαν τον σκότωσαν με 15 μαχαιριές. Το κορίτσι είπε ότι υπόκειτο σε σεξουαλική κακοποίηση από 14 ετών από τον πατέρα της, χωρίς να το γνωρίζει ούτε η μάνα ούτε ο αδελφός της. Μάλιστα το θύμα φέρεται να κακοποιούσε στο παρελθόν και τη σύζυγό του, η οποία, σύμφωνα με τον συνήγορό της, μαζί με την κόρη της είχαν φιλοξενηθεί σε στέγη κακοποιημένων γυναικών. 

Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη δολοφονία του 49χρονου
 

Ο ξάδελφος του 49χρονου οδηγού ταξί υποστηρίζει όμως μια εντελώς διαφορετική πτυχή. «Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και αυτός νόμιζε ότι παντρεύτηκαν από αγάπη. Ο πρώτος χωρισμός ήρθε το 2006. Πριν από έξι χρόνια ήταν τα πιο σοβαρά προβλήματα και έφυγε από το σπίτι. Ο συγχωρεμένος ξάδελφός μου αγαπούσε τα παιδιά του και ήθελε να ενώσει την οικογένεια, γι’ αυτό και τη δέχτηκε πάλι πίσω. Το 2013-2014, δε θυμάμαι, υπάρχει μια μεγάλη κρίση και ξαναφεύγει. Από τότε ξεκίνησε το βασανιστήριο του. Αυτή τον έχει κυνηγήσει τόσο πολύ, τον είχε πάει τόσες φορές στην αστυνομία για ψύλλου πήδημα, του έκανε τη ζωή πατίνι. Την οικονομική διαχείριση των πάντων την έκανε αυτή. Την πρώτη φορά του άδειασε τους λογαριασμούς κι έφυγε. Η γυναίκα του ήταν τόσο χειριστική που τους είχε όλους στα δικά της πρότυπα» περιέγραψε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Θεσσαλονίκη: «Μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια»

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η γυναίκα μπορεί να πήγε σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών «όχι από το ξύλο που έτρωγε από τον ξάδελφό μου αλλά από τους εραστές της». 

«Θα λάμψει η αλήθεια» αρκέστηκε να πει ο αδελφός του θύματος στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top