Αρπαγή Μαρκέλλας: Συνελήφθη η κοκκινομάλλα - Είναι και η ίδια μητέρα!

Οδηγείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης οδηγείται η ύποπτη κοκκινομάλλα γυναίκα, που φέρεται να απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την περιοχή της Τούμπας. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στην Παραλία Κατερίνης, όπου είχε καταφύγει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο του Star, πρόκειται για γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης και η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού. 

Έδωσαν στη Μαρκέλλα ηρεμιστικά και κοκαΐνη

Οι αρχές έκαναν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της κοκκινομάλλας που φέρεται να άρπαξε το 10χρονο κορίτσι μόλις σχόλασε από το σχολείο της στην Τούμπα και να το άφησε ελεύθερο μετά από 44 ώρες, στην Καλαμαριά. Την παρακολουθούσαν μέρες και τελικά σήμερα το μεσημέρι τη συνέλαβαν. Η σύλληψή της αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, στα κίνητρα της αρπαγής και στους λόγους που η μικρή Μαρκέλλα πέρασε αυτή την τρομακτική περιπέτεια. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Αναζητούν εκτός Θεσσαλονίκης τη γυναίκα που την άρπαξε

Όπως είπε το παιδί, ήταν σε ένα σκοτεινό χώρο, της είχαν φορέσει χειροπέδες και η γυναίκα που ήταν εκεί φορούσε συνέχεια κουκούλα. Μαζί με την κοκκινομάλλα, ύποπτος στην υπόθεση θεωρείται κι ένας ηλικιωμένος. Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να συνέλθει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, καθώς στον οργανισμό της εντοπίστηκε κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top