Ι.Χ. χτύπησε και εγκατέλειψε στο δρόμο γνωστό φωτογράφο

Ο φωτογράφος και η σύζυγός του επέβαιναν σε μηχανή σε λεωφόρο στο Γαλάτσι

Θύμα τροχαίου έπεσε ο φωτογράφος Γιώργος Καραγιωργάκης, γνωστός στο χώρο της αυτοκίνησης, όταν Ι.Χ. παρέσυρε εκείνον και τη σύζυγο του με τη μηχανή. Μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκίνητου τους άφησε και έφυγε.  

O οδηγός του  αυτοκίνητου έκανε επιτόπια στροφή στην ανηφόρα της λεωφόρου Πρωτοπαπαδάκη στο Γαλάτσι. Πίσω του ακολουθούσε με τη μηχανή ο φωτογράφος Γιωργος Καραγιωργάκης με τη σύζυγο του. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το αυτοκίνητο παρέσυρε το ζευγάρι. Ο οδηγός έκοψε λίγο ταχύτητα, καθώς κατάλαβε ότι κάτι έχει γίνει. Παρ’ ολ’ αυτά, παράτησε τους ανθρώπους, πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε.

«Πέσαμε κάτω, χτυπήσαμε, θα μπορούσε να μας έχουν χτυπήσει από πίσω, όσοι βρίσκονταν από πίσω μας. Δε σταμάτησε καν να δει τι έγινε» δηλώνει συγκλονισμένη η σύζυγος του φωτογράφου.

Ο Γιωργος Γεωργάκης  είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα οδικής ασφαλείας. Ο ίδιος έχει καλύψει με το φωτογραφικό φακό του αμέτρητες εκδηλώσεις με θέμα την αυτοκίνηση, ενώ εργάζεται σε γνωστά περιοδικά του χώρου. Όπως εξηγεί, η εγκληματική αμέλεια του οδηγού θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. 

«Όχι απλά δε σταμάτησε, έκανε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Το θεωρώ το λιγότερο, έγκλημα. Έχω κινηθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, έχει γίνει μήνυση μέσω της τροχαίας», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός φωτογράφος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top