Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: «Παρακαλούσα να γίνει το θαύμα»

Περιέγραψε τη δραματική μέρα που έχασε το παιδί της

Επτά μήνες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του πολίστα Αδαμάντιου Μάντη και η μητέρα του μίλησε για πρώτη για το πώς ζει τώρα με την απουσία του παιδιού της. 

Πόρισμα - σοκ του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Μαντή

Ο νεαρός πολίστας σκοτώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο και όπως είπε η μητέρα του, Κατερίνα Τζιάλλα, οι τελευταίοι μήνες ήταν για εκείνη δραματικοί. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» περιέγραψε το μοιραίο βράδυ που κόπηκε τόσο απότομα το νήμα της ζωής του Αδαμάντιου. 

«Οι γιατροί μου είπαν ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει. Είχε τόσο σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι που, εάν ζούσε, θα έμενε φυτό και αυτό δεν του άξιζε», είπε η κ. Τζιάλλα.

Όπως είπε, ακόμα αναρωτιέται γιατί να φύγει το παιδί της τόσο άδικα, ενώ τις ώρες που εκείνο πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή, η ίδια προσευχόταν στο Θεό για το θαύμα που τελικά δεν έγινε. 

«Δε θυμάμαι τίποτα από τη κηδεία του. Το μόνο που είχα ζητήσει από τις φίλες μου ήταν να μην είμαι μπροστά να ακούσω τον ήχο που κάνει το χώμα πάνω στο ξύλο», είπε με δάκρυα στα μάτια. 

Στο πλευρό της έχει την κόρη της, αλλά και όλους τους φίλους του Αδαμάντιου που δεν την αφήνουν λεπτό μόνη και της έχουν πει πως όλο αυτό θα το περάσουν όλοι μαζί. 

Σήμερα μάλιστα που είναι τα γενέθλιά του, ετοιμάζουν ένα πάρτι στη μνήμη του για να τον θυμηθούν και πάλι. 

«Εύχομαι να είναι εκεί και να μας χαμογελά όπως έκανε πάντα. Είναι τα πρώτα γενέθλια μετά τον χαμό του και δεν ήθελα να τα περάσω μόνη μου. Τον νιώθω πολλές φορές δίπλα μου. Δεν τον έχω δει στον ύπνο μου, αλλά οι φίλοι του που τον έχουν δει μου έχουν πει ότι είναι χαμογελαστός κι ευτυχισμένος», είπε. 

Όσο για τον άνθρωπο που προκάλεσε το τροχαίο, η μητέρα του Αδαμάντιου Μάντη είπε πως δεν τον γνώρισε, δεν επικοινώνησε μαζί της για να της πει κάτι, ενώ τόνισε πως κατέστρεψε τη δική της ζωή και του γιου της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top