Γιαγιά Μαρκέλλας: «Δεν την αφήνω ούτε στη μάνα της να πάει, ούτε πουθενά»

Τι δήλωσαν για την υπόθεση η γιαγιά και ο αδερφός της 10χρονης

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης μπαίνει το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η μικρή Μαρκέλλα, μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή της η οποία κράτησε σχεδόν δύο ημέρες.

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε

Η γυναίκα που άρπαξε το κοριτσάκι ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από τις Αρχές, ενώ η γιαγιά της 10χρονης μίλησε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου. 

Όπως είπε η γιαγιά της 10χρονης, η ίδια τη μεγαλώνει και δεν πρόκειται να την αφήσει και αναφορικά με την εξαφάνιση δεν της είχε αναφέρει τίποτα σχετικά με το αν την είχε πλησιάσει κάποιος στο σχολείο, ενώ πάντα την περίμενε να σχολάσει.

«Τη Μαρκέλλα δεν την αφήνω ούτε στη μάνα της να πάει ούτε πουθενά», δήλωσε χαρακτηριστικά η γιαγιά.

Θεσσαλονίκη – Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: Αναφορά στον εισαγγελέα ανηλίκων

Τι δήλωσε ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας για την υπόθεση

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας.

Ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega για την υπόθεση της αδερφής του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν. Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση. Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;», δήλωσε ο αδερφός στο Mega.

«Λογικά το οικογενειακό περιβάλλον δε θα κριθεί εντάξει. Οπότε θα οδηγηθούμε σε άλλες διαδικασίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Πιστεύω ότι πρόκειται για απαγωγείς»

Η 10χρονη ζήτησε μια αγκαλιά από τη μητέρα της

Η 10χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και να παρακολουθείται στενά από παιδοψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή φαίνεται να επανέρχεται σταδιακά από το σοκ που υπέστη από την άσχημη περιπέτεια της και να συνεργάζεται με την αστυνομία. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ζήτησε να την αγκαλιάσει τη μητέρα της. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται η κοκκινομάλλα που άρπαξε τη 10χρονη

Τα ερωτήματα για την απαγωγή της Μαρκέλλας είναι πολλά. Που βρισκόταν το κοριτσάκι για περίπου δύο 24ωρα; Ποιος ήθελε να της κάνει κακό και για ποιο λόγο;

Η 10χρονη αναγνώρισε την γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά που την άρπαξε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κάτω Τούμπα και οι Αρχές την ταυτοποίησαν και την αναζητούν. Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης βρίσκεται το περιβάλλον της μικρής. 

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένας 80χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γείτονας και παλιός γνώριμος της μητέρας της Μαρκέλλας. Ο ηλικιωμένος φέρεται να συζεί με την κοκκινομάλλα που άρπαξε τη μικρή. Ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης την εγκατέλειψε σχεδόν όταν γεννήθηκε, ενώ η Μαρκέλλα μένει πια με τη μητέρα και τον πατριό της, τον τελευταίο σύντροφο της μαμάς της. 

Σημειώνεται ότι από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε μέχρι στιγμής το κοριτσάκι, δε φαίνεται να προκύπτουν ίχνη κακοποίησης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τυχόν χορήγηση φαρμάκων. 
 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top