Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Γιώργος Καρκάς

Εισαγγελέας Εφετών άσκησε έφεση στην αθωωτική απόφαση

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί και πάλι ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, μετά την έφεση που ασκήθηκε κατά της απόφασης του Κακουργιοδικείου που τον έκρινε αθώο κατά πλειοψηφία 4 – 3 για τον βιασμό 25χρονου οδηγού ταξί. 

Γιώργος Καρκάς: «Τα τρία τελευταία χρόνια ζούσα μέσα στο σκοτάδι»

Η εισαγγελέας εφετών Αρετή Σκαφίδα άσκησε την έφεση εκτιμώντας ότι δεν αξιολογήθηκαν σωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν, κυρίως από την αποδεικτική διαδικασία, όπως η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του θύματος περί εισόδου αμβλέως οργάνου, άρα πιστοποιείται η κακοποίηση του.

Δίκη ηθοποιού Καρκά: Αθώος κρίθηκε για την υπόθεση βιασμού

Η εισαγγελέας επισημαίνει ότι το επιχείρημα του κατηγορουμένου περί οικονομικού κινήτρου του μηνυτή, δεν επαληθεύτηκε από την διαδικασία ή τη συμπεριφορά του θύματος, το οποίο το μόνο που ζητούσε ήταν την τιμωρία του δράστη και δεν προσέφυγε με αγωγή διεκδικώντας χρήματα.

Γιώργος Καρκάς: «Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα»

Σύμφωνα με το σκεπτικό της έφεσης δεν εκτιμήθηκε σωστά η ψυχολογική κατάσταση του θύματος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι διακυμάνσεις στην συμπεριφορά του, οι οποίες ήταν εναλλασσόμενες. Αυτό το πιστοποίησαν τόσο οι γιατροί του νοσοκομείου όσο και ο αστυνομικός, αναφέροντας στις καταθέσεις τους ότι ο 25χρονος οδηγός έδειχνε να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top