Γιώργος Καρκάς: «Τα τρία τελευταία χρόνια ζούσα μέσα στο σκοτάδι»

Τα σχέδια που κάνει για τη ζωή του μετά την αποφυλάκισή του

Χαρούμενος και αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στη ζωή του εμφανίστηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς μετά από την αποφυλάκισή του και την αθωότητά του για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί. 

Γιώργος Καρκάς: «Έζησα μια διαπόμπευση, αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος»

Ο νεαρός ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως τα τελευταία τρία χρόνια πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο εξαρτήσεων από ουσίες, στην οποία ζούσε βυθισμένος σε ένα προσωπικό και αδιέξοδο σκοτάδι. 

Γιώργος Καρκάς: «Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα»

Όπως είπε, την περίοδο αυτή στεναχώρησε πολύ την οικογένειά του, όμως εκείνη, οι γονείς και η αδελφή του παρέμειναν βράχοι ακλόνητοι δίπλα του, ακόμα κι όταν εκείνος βρέθηκε στη φυλακή να αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό. Σε όλη αυτή την περιπέτεια βγήκαν στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, οι εξαρτήσεις του από τα ναρκωτικά, το πρόσωπό του, τα πρόσωπα των μελών της οικογένειάς του. 

Δίκη ηθοποιού Καρκά: Αθώος κρίθηκε για την υπόθεση βιασμού

Ούτε και τότε όμως φοβήθηκε. Ήταν εκείνος που όταν ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του, έδωσε δικές του φωτογραφίες και είπε στους δημοσιογράφους πως δεν έχει να κρύψει τίποτα. 

Οι δικοί του τον στήριξαν από την αρχή, όπως λέει ο ίδιος όχι γιατί ήταν το παιδί τους, αλλά γιατί πίστεψαν ότι λέει αλήθεια. Πλέον, όπως είπε, οι γονείς του έχουν γίνει πρότυπα και για άλλους γονείς, παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν και τη δική τους ντροπή για όσα συνέβαιναν και έπρεπε να τα εξηγήσουν στον δικό τους κοινωνικό περίγυρο. 

Μέσα στη φυλακή λύγισε αρκετές φορές. Ειδικά όταν για μια στιγμή σκέφτηκε πως ίσως τα πράγματα δεν πάνε καλά στο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι ήταν αθώος. Εκεί είχε χρόνο μέσα από τη γυμναστική, τα βιβλία του να ξεπεράσει την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και πλέον να δηλώνει «καθαρός». Όμως όσο καθάριζε το μυαλό του από τις ουσίες κι έβλεπε πως τα αιτήματά του για αποφυλάκιση απορρίπτονταν το ένα μετά το άλλο, ο παραδέχθηκε ότι λύγισε πολλές φορές. 

«Πέρασαν από το μυαλό μου σκοτεινές σκέψεις, τις οποίες δεν έχω εμπιστευτεί ούτε στην οικογένειά μου», είπε. 

Πλέον όμως όλο αυτό είναι μια θλιβερή ανάμνηση. Αυτό που θέλει είναι να πιάσει ξανά το νήμα και να συνεχίσει το θέατρο που αγαπά. Το τηλέφωνό του άλλωστε χτυπάει σαν τρελό για δουλειές. 

«Θέλω να ξαναπιάσω τη ζωή μου, καθαρός πια και να πετάξω στον κάλαθο των αχρήστων τα τελευταία τρία χρόνια», είπε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top