Γιώργος Καρκάς: «Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα»

«Νιώθω αδικημένος», λέει ο οδηγός ταξί

«Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπο σας». Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί και βρισκόταν στη φυλακή εδώ και 16 μήνες. 

Δίκη ηθοποιού Καρκά: Αθώος κρίθηκε για την υπόθεση βιασμού

Την ίδια ώρα όμως, ο οδηγός ταξί, που τον κατηγόρησε για βιασμό, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δήλωσε «αδικημένος» από την απόφαση των δικαστών. 

Δίκη για βιασμό ταξιτζή: Η αιφνιδιαστική κίνηση του ηθοποιού

«Για φανταστείτε να έρθετε στη θέση μου, να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε κάποιον από πάνω σας και να σας τσιμπάει τη θηλή. Για πείτε μου πόσο λογικό σας φαίνεται να κοιτάξω εγώ εκείνη τη στιγμή αν φοράει γάντια ή όχι. Το οποίο στηρίζεται σε ένα τέτοιο επιχείρημα, έτσι. Μου είπε να βγούμε έξω, μου το πρότεινε, το θυμάμαι το είπα και στο δικαστήριο και του είπα όχι δεν θέλω να βγω. Σκέψου, πριν από λίγο με είχε βάλει να κλείσω τα φώτα και να κάνω αναστροφή στη θέα ενός αστυνομικού αυτοκινήτου. Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος», δήλωσε ο 27χρονος και ξεκαθάρισε ότι δε ζήτησε ποτέ λεφτά από τον ηθοποιό. 

«Έτυχε να συνομιλήσω με τον πατέρα του και όταν με ρώτησε τι μπορούμε να κάνουμε ή αν θα ήταν καλύτερα να είχαμε δώσει τα χέρια στο τμήμα και να είχε λήξει εκεί η παρεξήγηση, του είπα “κύριε Αντώνη, λυπάμαι πραγματικά γιατί είστε πατέρας”».

Εξοργισμένη δήλωσε και η μητέρα του οδηγού, η οποία παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε αυτή την απόφαση από το δικαστήριο. 

«Ως μητέρα κατέρρευσα. Δεν περίμενα με τόσο ισχυρά στοιχεία η δικαιοσύνη να αθωώσει και να ανοίξει τον δρόμο σε καινούριους βιαστές και δολοφόνους α δολοφονούνται και να βιάζονται κι άλλα παιδιά και να βρεθούν και άλλες μητέρες στη δική μου θέση», είπε.

Μητέρα ηθοποιού: «Νιώθω σαν να τον ξαναγέννησα»

Στους δημοσιογράφους μίλησε μετά από την ανακοίνωση της απόφασης και η μητέρα του Γιώργου Καρκά. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, είναι σαν να έχω ξαναγεννήσει το παιδί μου, ειλικρινά. Και απλά εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που συνέβη στον Γιώργο», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top