Δίκη για βιασμό ταξιτζή: Η αιφνιδιαστική κίνηση του ηθοποιού

«Έχω ακράδαντα στοιχεία για το τι συνέβη και θα τα προσκομίσω»

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018. Πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του Star Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αποκλειστικό: Διπολική διαταραχή του ταξιτζή επικαλείται ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση προφορικά και στη συνέχεια και γραπτά στην Εισαγγελία, εις βάρος της ψυχολόγου, την οποία έχει ορίσει ως τεχνική σύμβουλο ο οδηγός ταξί, για ψευδή κατάθεση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση. 

Τι λέει ο οδηγός ταξί για τον φερόμενο βιασμό - Τι απαντά ο ηθοποιός

Η μάρτυρας είχε εξεταστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση και είχε αναφερθεί στα όσα η ίδια συμπέρανε μετά την εξέταση του οδηγού ταξί αλλά είχε σκιαγραφήσει και το προφίλ του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές και για προμελετημένη διαδικασία. 

Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος που εξέτασε τον οδηγό ταξί

Ο οδηγός ταξί έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλο κι έναν ψυχίατρο. Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι μετά την εξέταση στον ταξιτζή διαπίστωσε «συμπτώματα μετατραυματικού συνδρόμου και συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων». Τόνισε επίσης ότι είναι ανίκανος για εργασία, καθώς επαναβιώνει όλες αυτές τις στιγμές. «Τα συμπτώματα αυτά είναι αποτέλεσμα των σκηνών που θυμάται, της σεξουαλικής κακοποίησης. Η υπερδιέγερση και μετά η χαλάρωση ήταν λόγω ουσιών» σημείωσε ο ψυχίατρος.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τι είπε ο ηθοποιός μέσα από τη φυλακή μια μέρα πριν τη δίκη

Μια μέρα πριν τη δίκη, ο Γιώργος Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή, μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού, μέσα από τη φυλακή.
«Έχω ήδη εκτίσει το ¼ της ποινής στη φυλακή σαν να το είχε διαπράξει. Θα προσκομίσω κάποια στοιχεία ατράνταχτα και φωτίζουν το τι έγινε, όχι αν είμαι ένοχος ή αθώος. Το τι έγινε στο πρώτο σκέλος της υπόθεσης και μέχρι και πριν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων μου. Δηλαδή το γιατί το έκανε ο οδηγός ταξί. Στοιχεία που εξηγούν τη συμπεριφορά του από το Ιπποκράτειο μέχρι και τη μήνυση. Υπάρχει κάτι βαθύτερο που δεν έχει να κάνει με την κατηγορία, έτσι όπως έχει ακουστεί».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top