Τι λέει ο οδηγός ταξί για τον φερόμενο βιασμό - Τι απαντά ο ηθοποιός

Οι βόλτες στην Αθήνα και η λιποθυμία

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όλη τη δικογραφία για την υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί από τον 29χρονο ηθοποιό.

Ο οδηγός ταξί, κατέθεσε στην αστυνομία όλα όσα έγιναν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, περιέγραψε πώς συναντήθηκε με τον 29χρονο ηθοποιό, πού πήγαν αλλά και πώς κατέληξε λιπόθυμος, έως ότου ενημερώθηκε από τον ιατροδικαστή πως είχε βιαστεί.

Υπόθεση ταξιτζή: Τι βρέθηκε στην τσάντα του 29χρονου ηθοποιού

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ SEX SHOP

«Ο πελάτης τον οδήγησε στην Ομόνοια, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί του ζήτησε να τον περιμένει για να ψωνίσει κάτι. Όταν επέστρεψε, είδε ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα από sex shop. Μετά τον οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα μαγαζί με φαγητό. Εκεί βγήκαν και οι δύο από το ταξί γιατί ο πελάτης του πρότεινε να τον κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή ο πελάτης πήγε και πήρε τα τσιγάρα του από το αμάξι. Όταν ξαναμπήκαν στο ταξί, υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, την οποία όταν εισέπνευσε, άρχισε να ζαλίζεται. Ήπιαν καφέ για να νιώσει καλύτερα και ξεκίνησαν προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισε να νιώθει μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα από όσα του έλεγε ο δράστης» αναφέρει στην κατάθεσή του ο 24χρονος.

Ο 29χρονος ο οποίος φέρεται να βίασε τον 24χρονο οδηγό ταξί

ΤΟ ΑΠΟΜΕΡΟ ΣΤΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ 

«Ο δράστης τον οδήγησε στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο ερημικό όπου υπήρχαν μόνο νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης τον έπιασε από το σβέρκο και ένιωσε πάλι την έντονη δυσοσμία. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του είπε να πάει μαζί του. Αρνήθηκε και ο δράστης απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και τον κοιτούσε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να φύγει αλλά άρχισε να ζαλίζεται υπερβολικά. Κόπηκαν τα πόδια του. Δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Έριξε πίσω το κάθισμα και ξάπλωσε στο ταξί για να ηρεμήσει. Μετά δεν θυμάται κάτι, έχει ένα κενό μνήμης. Κάποια στιγμή άρχισε να ξυπνάει και βρήκε τον δράστη να του έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να τον χαϊδεύει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε τι συμβαίνει και του είπε “αρκετά, ως εδώ”» περιγράφει στην κατάθεσή του ο νεαρός ταξιτζής.

«ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΙΩΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ»

«Ο δράστης φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι στην τσέπη. Του ζήτησε να φύγουν και φοβούμενος για τη ζωή του, άρχισε να οδηγεί ακολουθώντας τις οδηγίες του. Κατά τη διαδρομή κάτι έπινε. Όταν έφτασαν στον σταθμό του ΟΣΕ ο δράστης λιποθύμησε. Τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο και μετά δεν θυμάται τίποτα. Θυμάται να τον ξυπνά ο γιατρός στα εξωτερικά  ιατρεία. Όταν ξύπνησε, ένιωσε έντονο πόνο και αναστατωμένος πήγε στο ταξί για να δει αν έλειπαν κάποια πράγματά του, αν τον είχε ληστέψει. Επέστρεψε στο νοσοκομείο, αλλά δε νοσηλεύτηκε. Ήθελε να πάει σπίτι του, να ηρεμήσει. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί και γιατί ήταν στο νοσοκομείο. Επέστρεψε σπίτι του και μετά από ώρες άρχισε να συνέρχεται από τις ναρκωτικές ουσίες που ο δράστης του είχε ρίξει στον καφέ και τον είχε κάνει να εισπνεύσει. Την επόμενη μέρα κατέθεσε στην αστυνομία και πήγε στον ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής τον ενημέρωσε ότι ο δράστης είχε ασελγήσει πάνω του. Επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη και την αστική του αποζημίωση».

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

«Στις 13 Νοεμβρίου κάλεσε μέσω ειδικής εφαρμογής ένα ταξί από τα Πατήσια, πλησίον της οδού Μιχαήλ Βόδα, με σκοπό να πάει στο κέντρο της Αθήνας και μετά σε έναν φίλο του. Επειδή ο πατέρας του φίλου του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν ήξερε τι ώρα ακριβώς θα βρισκόντουσαν και γι΄ αυτό είπε στον οδηγό να τον πάει πρώτα στην Ομόνοια.

Έκαναν μια στάση για να ψωνίσει πράγματα από ένα κατάστημα με ρούχα και ένα sex shop. Ο οδηγός του είπε ότι θα τον περιμένει και μετά από μισή ώρα επέστρεψε στο ταξί. Τότε ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο Μοναστηράκι. Είπε στον οδηγό ότι θα κατέβει για να φάει κάτι και ο οδηγός του είπε ότι θα πήγαινε τουαλέτα. Έφαγαν μαζί, η συζήτησή τους ήταν φιλική και χαλαρή, αλλά όχι ερωτική. Στο πλαίσιο της συζήτησής τους, αναφέρθηκαν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και στις εμπειρίες τους. Ο οδηγός του ταξί, του είπε ότι έχει συνευρεθεί και με άνδρες και με γυναίκες και ταυτόχρονα.

Όταν τελείωσαν το φαγητό, ρώτησε τον οδηγό αν έχει ακουστά την περιοχή της Αγίας Άννας και αν ξέρει τι γίνεται εκεί. Εκείνος του απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφάσισαν να πάνε εκεί. Στη διαδρομή η κουβέντα τους ήταν ήρεμη και ήταν και οι δύο νηφάλιοι. Όταν έφτασαν, έμειναν λίγο στο αυτοκίνητο και μετά πήγαν σε ένα δασάκι που υπήρχε εκεί. Χαιρέτισε κάποια άτομα και έπιασε κουβέντα. Ο οδηγός ήταν δίπλα του, στα 2-3 μέτρα. Μπήκαν ξανά στο ταξί και επικοινώνησε με τον φίλο του. Κανόνισαν να βρεθούν στον σταθμό Αττική σε 40 λεπτά και είπε στον οδηγό να τον πάει εκεί.

Στη διαδρομή και όσο βρίσκονταν στην Ιερά Οδό τον πήρε ο ύπνος και ξαφνικά ξύπνησε έξω από το Ιπποκράτειο. Βρισκόταν μέσα στο ταξί, στη θέση του συνοδηγού. Εκεί είδε μια αναστάτωση. Ο οδηγός του ταξί ήταν έξω και φώναζε. Αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω από το ταξί και άρχισαν να ερευνούν τον ίδιο και τα πράγματά του. Δε θυμάται τίποτα από το σημείο που κοιμήθηκε μέχρι το Ιπποκράτειο.

Δεν έχει συμβεί το περιστατικό όπως το αναφέρει ο μάρτυρας και επιφυλάσσομαι να υποβάλλω μήνυση. Ο αστυνομικός που ήρθε στο νοσοκομείο, δεν αναφέρει πουθενά στην κατάθεσή του ότι ο οδηγός τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση. Το μόνο που λέει είναι ότι του έριξε κάτι στον καφέ. Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν τα είχε για ιδία χρήση. Περίπου μισή ώρα πριν μπει στο ταξί είχε καταναλώσει λίγη ποσότητα μεθαμφεταμίνης, η οποία προκαλεί διέγερση και όχι ύπνο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top