Υπόθεση ταξιτζή: Τι βρέθηκε στην τσάντα του 29χρονου ηθοποιού

«Αλήτη τι μου έκανες;!» φώναζε ο 24χρονος ταξιτζής

Δείτε στο video το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με το χρονικό της υπόθεσης και όλες τις αντιδράσεις

 

Σάλο έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η δημοσιοποίηση της υπόθεσης του ταξιτζή, ο οποίος κατήγγειλε 29χρονο ηθοποιό, πρώην μαθητή της Σχολής του Καρόλου Κουν, ότι τον βίασε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να έριξε στον καφέ του 24χρονου ταξιτζή ναρκωτικό και στη συνέχεια να τον κακοποίησε σεξουαλικά. Μετά από έρευνα, η αστυνομία βρήκε στην τσάντα του κατηγορούμενου διάφορα ερωτικά εργαλεία και ναρκωτικές ουσίες.

Τι λένε οι γονείς του 29χρονου ηθοποιού που συνελήφθη για βιασμό σε ταξιτζή

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

Η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του κατηγορούμενου, με τους γονείς του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή να «φωνάζουν» πως η υπόθεση είναι στημένη και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Hθοποιός ο 29χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει ταξιτζή

ΤΟ «JUNGLE JUICE» ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", στην τσάντα του 29χρονου, βρέθηκαν και άλλα ερωτικά εργαλεία, όπως επίσης και ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice». Όλα έχουν σταλεί για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στην κατάθεσή του, ο 29χρονος υποστήριξε ότι τα αγόρασε από ένα sex shop στο κέντρο της Αθήνας.

Όσον αφορά το «jungle juice», η Espresso αναφέρει ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο «ποτό», το οποίο ξυπνά τα ζώωδη ένστικτα. Συγκεκριμένα, προκαλεί συμπτώματα μέθης ενώ ο χρήστης πέφτει σε hangover το οποίο μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όλα συνέβησαν στις 13 Νοεμβρίου, ο 29χρονος ηθοποιός, καλεί ταξί για τον μεταφέρει στους Αμπελοκήπους.

Αντί για τον προορισμό, ταξιτζής και πελάτης καταλήγουν στο νοσοκομείο να δίνουν καταθέσεις στους αστυνομικούς… με τον ταξιτζή να υποστηρίζει ότι τον βίασε ο πελάτης του:

«Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο άρχισα να αισθάνομαι περίεργα. Είπα στους γιατρούς ότι νοιώθω έντονη δυσφορία, μάλιστα έκανα εμετό και σωριάστηκα λιπόθυμος στο έδαφος...»

Αντιθέτως ο δικηγόρος του ηθοποιού, Γιώργος Ράπτης, υποστηρίζει:

«Είναι μια κατηγορία παντελώς έωλη, αναπόδεικτη και το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι το ατυχές θύμα, οδηγώντας σε πλήρη νηφαλιότητα, μεταφέρει τον στυγερό δράστη λιπόθυμο στο νοσοκομείο. Θεωρούμε ότι ο εντολέας μας είναι αθώος».

«ΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΗΤΗ;»

Όμως ο ταξιτζής στην κατάθεση του επιμένει: 

«Αλήτη τι μου έδωσες ούρλιαζα, ενώ ταυτόχρονα του επιτέθηκα με γροθιές και κλωτσιές. Οι γιατροί κατάφεραν να με απομακρύνουν. Ήρθαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον συνεπιβάτη γιατί είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα υγρό».

Μάλιστα στην κατάθεση του ο ταξιτζής  υποστήριξε ότι όταν έφτασαν στο σημείο προορισμού, τους περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο ....

Όλοι αναρωτιούνται πως από τα φώτα της ράμπας και ταινίες, όπως το «Ψυχή Βαθιά» του Βούλγαρη ο Γιώργος Καρκάς βρέθηκε να κατηγορείται για βιασμό άνδρα και να κρατείται στις σκοτεινές φυλακές Τρικάλων. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top