Hθοποιός ο 29χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει ταξιτζή

Σοκ στον χώρο της τέχνης – Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Δείτε στο video τι δήλωσαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο πατέρας, η μητέρα και η αδελφή του ηθοποιού. Κάνουν λόγο για στημένη κατάσταση και μιλούν για έναν άνθρωπο που δε θα έβλαπτε ποτέ κανέναν.

 

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της τέχνης η απίστευτη υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την αστυνομία, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό ηθοποιό. Ο 29χρονος, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 24χρονο ταξιτζή, ρίχνοντας στον καφέ του, το λεγόμενο «ναρκωτικό του βιασμού».

Με απόφαση εισαγγελέα, τα στοιχεία του 29χρονου κατηγορούμενου βγήκαν στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον Γιώργο Καρκά, ο οποίος εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ παράλληλα κάνει και άλλες δουλειές ώστε να εξοικονομήσει τα προς το ζην.

Κατηγορείται ότι έριξε «ναρκωτικό βιασμού» στον καφέ ταξιτζή και τον βίασε!


Ο συλληφθείς Γιώργος Καρκάς

Ο κατηγορούμενος, «συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, προσθέτοντας πως η  «συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».


Ο συλληφθείς Γιώργος Καρκάς

Ο 29χρονος συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις, ενώ έδινε «το παρών» και σε πρεμιέρες συναδέλφων του.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 24χρονος ταξιτζής ισχυρίστηκε ότι παρέλαβε τον φερόμενο ως δράστη, με σκοπό να τον μεταφέρει στους Αμπελοκήπους.

Μέσα σε λίγη ώρα, με την κουβέντα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του οδηγού. Κάποια στιγμή όμως ο πελάτης, έριξε κρυφά στον καφέ του ταξιτζή, ένα ισχυρό ηρεμιστικό, το λεγόμενο «ναρκωτικό του βιασμού». 

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία, αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δύο άνδρες  κατέληξαν με το ταξί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, γιατί ο δράστης είχε αισθανθεί αδιαθεσία. Ομως, και ο ίδιος ο ταξιτζής, άρχισε να νιώθει επίσης δυσφορία και αφού έκανε εμετό, έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος.Όσο περνούσε η ώρα όμως και η επήρεια του φαρμάκου εξασθενούσε, ο ταξιτζής άρχισε σιγά  σιγά να θυμάται το τι πραγματικά του είχε συμβεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός ταξί αισθανόταν ότι ο 27χρονος πελάτης του, τον χάιδευε και δήλωσε στους γιατρούς ότι πονούσε. Κατά τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον οδηγό ταξί, τον βρήκε σεξουαλικά κακοποιημένο. 

Για το συμβάν κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον πελάτη, καθώς είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

Η έρευνα θα ρίξει φως στο τι πραγματικά έχει συμβεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top