Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Δημήτρης Γιώτης μίλησαν στο star.gr

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν οι γονείς του ηθοποιού 

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την περίεργη υπόθεση του 29χρονου ηθοποιού, απόφοιτου του θεάτρου Τέχνης, που κατηγορείται πως υπό την επήρεια ουσιών βίασε 24χρονο οδηγό ταξί. 

«Πρόκειται για έναν ηθοποιό που δεν είχε δώσει τέτοιες λαβές για αυτό το απίστευτο πράγμα που ακούμε. Σοκαριστήκαμε από αυτό το γεγονός. Έτσι όπως το ακούμε μπάζει νερά από παντού και φαίνεται απίστευτο» είπε στο star.gr ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που γνωρίζει προσωπικά τον νεαρό ηθοποιό αλλά και την οικογένειά του.


Ο 29χρονος με την Ηρώ Μανέ και τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Έχω φιλική σχέση και με την οικογένεια του. Είναι μία πολύ καλή οικογένεια, έχουν μία πολύ καλή επιχείρηση, δεν έχουν κάποιο οικονομικό πρόβλημα» δήλωσε. «Είναι σοκαρισμένοι οι άνθρωποι. Ακολουθούν τον δρόμο της Δικαιοσύνης μέχρι να λάμψει η αλήθεια!» συνέχισε.


Ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης

«Έχω μείνει άφωνος, έχω πέσει από τα σύννεφα» δηλώνει και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης που γνώριζε τον κατηγορούμενο κοινωνικά. «Είναι πολύ ταλαντούχο παιδί, έχει όλο το πακέτο για να κάνει μία μεγάλη καριέρα. Είναι κρίμα που στιγματίζεται ένας άνθρωπος. Ευτυχώς όμως που δε θρηνούμε κάποιον. Η υπόθεση του Νίκου Σεργιανόπουλου δεν είναι και πολύ μακριά…» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Τι λένε οι γονείς του 29χρονου ηθοποιού που συνελήφθη για βιασμό σε ταξιτζή

Ο 29χρονος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως και όπως λένε οι συγγενείς του, «έχει τη συνείδησή του καθαρή».

Του Κωνταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top