Αποκλειστικό: Διπολική διαταραχή του ταξιτζή επικαλείται ο ηθοποιός

Κατέθεσε νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού στις αρχές

Νέα στοιχεία κατέθεσε στις δικαστικές αρχές ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί τον περασμένο Νοέμβριο. Ο ηθοποιός ζητά με το αίτημά του να αποφυλακιστεί. Μέσα από τις φυλακές μιλά αποκλειστικά στην Τασούλα Παπανικολάου και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, υποστηρίζοντας ότι θα κινηθεί δικαστικά σε όσους τον οδήγησαν στη φυλακή.

«Δε θα μείνω με σταυρωμένα χέρια σε καμία περίπτωση  και για τον οδηγό του ταξί και για τον οποιοδήποτε άλλο που πρόφτασε να βγάλει συμπεράσματα  αυτομάτως ότι ήμουν ο δράστης.  Δε θα αφήσω να πέσει τίποτα κάτω και ένας λόγος είναι ότι έχω πραγματικά πεισμώσει, τσαντιστεί και εξοργιστεί. Οτιδήποτε μου επιτρέπει ο νόμος θα το κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

«Είμαι αθώος έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Την απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών περιμένει τώρα ο  Γιώργος Καρκάς που εδώ και τέσσερις μήνες βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος για βιασμό οδηγού ταξί.

«Προσκόμισα με τους δικηγόρους μου κάποια νέα στοιχεία, τα οποία απαντούν σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο και κάθε πιθανό τρόπο, με τον οποίο θα μπορούσα να έχω τελέσει αυτό το πράγμα σε αυτό τον άνθρωπο. Τα στοιχεία είναι αρκετά» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Γενικά ότι αποδεικνυόταν έλεγε μετά ότι είχε κενό μνήμης και δεν το θυμόταν. Η διπολική του συμπεριφορά…  “σώστε το παιδί” και καπάκι “αλήτη τι μου έκανες ή αλήτες τι μου κάνατε θα σας σκοτώσω”. Όταν εγώ άρχισα να συνέρχομαι του ήρθε στο μυαλό η εξής φράση “Ωχ  τι  θα πει τώρα αυτός;”. Υπάρχουν και πράγματα που δεν τα έχω πει ακόμα και δεν μπορώ».

Ο ηθοποιός στην προσφυγή του επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση τις καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις, τις διαδρομές που έχουν καταγραφεί την ημέρα του φερόμενου βιασμού. Δεν είμαι κυνηγός οδηγών ταξί υποστηρίζει.«Τα αποδεικτικά στοιχεία βγάζουν τον Γιώργο από τη φυλακή» απαντά ο πατέρας του ηθοποιού.

Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την αποφυλάκιση  ή όχι του ηθοποιού αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε ολόκληρο το Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top