Glamping: Το camping... αλλιώς - Πολυτελείς διακοπές μέσα στη φύση

Η οικονομική λύση για καλοκαιρινές εξορμήσεις

Μετά το Camping έρχεται στην Ελλάδα και το.... Glamping. Πρόκειται για πολυτελής σκηνές που προσφέρουν ανέσεις πεντάστερου ξενοδοχείου στην καρδιά της φύσης. 

Το glamping έρχεται δυναμικά και στην Ελλάδα

Σκηνές 5 αστέρων μέσα στα δέντρα, παραμυθένια δεντρόσπιτα πλάι στο κύμα, τεράστιες εγκαταστάσεις με πισίνες, εστιατόρια και παιδότοπους. Το glamping «παντρεύει» το γκλάμουρ με το παραδοσιακό κάμπινγκ, δημιουργώντας νέα μόδα στις διακοπές μας.

Οι πολυτελείς σκηνές διαθέτουν μέχρι και πολυτελή μπάνια

Για παράδειγμα, στο glamping της Αγίας Άννας στην Εύβοια, υπάρχει σκηνή 90 τ.μ. και έχει τις ανέσεις ενός δωματίου, με air condition, τηλεόραση επίπεδη και το δικό του μπάνιο, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι έξι άτομα. Βγαίνοντας από την πόρτα, ο ενοικιαστής οδηγείτε στην αυλή, όπου ειναι εξοπλισμένη με αιώρα και τραπεζάκι. 

Οι πολυτελείς σκηνές συνδυάζουν τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και την απόλυτη ηρεμία μέσα στη φύση

Στη Χαλκιδική, μπορεί κανείς να βρει ακόμη και φούσκες-σουίτες, με τζακούζι και θέα τα αστέρια. Μάλιστα, υπάρχει ένα καινοτόμο μοντέλο glamping που απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια και διαθέτει ντουζιερα, τουαλέτα, νιπτήρα, πιστολάκι όλες δηλαδή τις παροχές ενός δωματίου, ενώ διαθέτει και air condition, υπνοσκεπάσματα και δωρεάν wifi.  

Τιμές για όλα τα βαλάντια – Τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Οι πολυτελείς σκηνές ανοίγουν και πολλοί είναι εκείνοι που και φέτος θα αναζητήσουν απομονωμένους παραδείσους. 

Το glamping αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση διακοπών

Συγκεκριμένα, για δυο άτομα, μια βραδιά με πρωινό στις πιο απλές σκηνές ξεκινούν από 30 ευρώ, ενώ τα  δεντρόσπιτα που ζητάνε οι περισσότεροι ξεκινά από τα 69 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολυτελείς κατασκηνώσεις υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, ενώ φέτος στην Ελλάδα θεσπίζεται σήμα glamping και χορηγείται από το Υπουργείο Τουρισμού.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top