Προσεχώς κακοκαιρία: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Χαλάει ο καιρός... και η λιακάδα του σαββατοκύριακου μας αποχαιρετά! Στη θέση της έρχονται τη Δευτέρα 25 Μαΐου, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10 ως 24 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά και κεντρικά από 12 ως 26 βαθμούς και στα νησιά από 15 ως 25 βαθμούς Κελσίου. 
  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις, από το μεσημέρι αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις απόγευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top