Λύτρας στο Star: Η δράστις ίσως πίστευε κάτι για την Ιωάννα χωρίς να ισχύει

Όσα είπε η 34χρονη στον δικηγόρο της για την επίθεση με το βιτριόλι

Η 34χρονη Ιωάννα κάλεσε τον δικηγόρο της στο νοσοκομείο το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο κ.Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star Σαββατοκύριακου και την Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε όσα του είπε η άτυχη κοπέλα που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι. 

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

«Μου είπε ότι η δράστις είναι γυναίκα, γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρη, προσπαθούσε να θυμηθεί. Μου είπε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ότι η δράστις ήταν προφανώς κρυμμένη στο υπόγειο» είπε ο δικηγόρος της 34χρονης και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες συνδυαστικές σκέψεις γιατί δεν είχε έχθρες και φιλονικίες με κάποιον ή κάποια. Δεν υπάρχει ερωτική αντιζηλία. Το μυαλό της πάει ότι ή η δράστις είχε εμμονή μαζί της ή ενδεχομένως να πίστευε κάτι από μόνη της χωρίς να είναι πραγματικό. Πάντως, η Ιωάννα είναι σίγουρη ότι η δράστις γνώριζε καλά τον χώρο εργασίας της».

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Ο κ.Λύτρας ανέφερε ότι το κορίτσι έχει αφόρητους πόνους συνεχώς, είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, δεν μπορεί να κοιμηθεί και είναι ταλαιπωρημένη. «Είναι ακόμα σοκαρισμένη και αναρωτιέται γιατί» υπογράμμισε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Όσον αφορά στην όρασή της, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι οι γιατροί δεν είναι ακόμη σίγουροι, είναι κλειστό ακόμη το αριστερό της μάτι.

Τέλος, ο δικηγόρος της ανέφερε ότι είναι ακόμα δύσκολο να καταθέσει, καθώς η επικοινωνία για πολύ ώρα δεν είναι εύκολο να διεξαχθεί. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο του Star Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top