Νοσοκομείο Ρίου: Σύντομα εξιτήριο στην τελευταία ασθενή με κορωνοϊό

Αρνητικά όλα τα ύποπτα κρούσματα τον τελευταίο μήνα

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star για τον κορωνοϊό στη χώρα μας  

Τελευταίος ασθενή με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίου είναι μια γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και πρόκειται να πάρει εξιτήριο άμεσα.

Σύμφωνα με το thebest.gr και τον καθηγητή Παθολογίας και λοιμωξιολόγο Χαράλαμπο Γώγο, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί και το νοσοκομείο αναφοράς έχει σχεδόν αδειάσει από επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Κορωνοϊός: Μόλις δύο νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας

Όπως τόνισε ο λοιμωξιολόγος, διαρκώς νοσηλεύονται ύποπτα περιστατικά, τα οποία ωστόσο τον τελευταίο μήνα, ήταν όλα αρνητικά. «Τον τελευταίο μήνα όλα τα ύποπτα που νοσηλεύτηκαν ήταν αρνητικά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είναι καλά τα πράγματα μέχρι στιγμής. Τα παρακολουθούμε και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τα δεδομένα μετά την άρση των μέτρων» ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αρνητικά είναι και τα 201 τεστ κορωνοϊού που εξέτασε το εργαστήριο αναφοράς που στεγάζεται στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. 70 δείγματα αφορούν το Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο και 57 το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο και όλα ελήφθησαν από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ. Αρνητικά είναι και άλλα 74 δείγματα από νοσοκομεία που εξέτασε το εργαστήριο.

Πρώην ασθενής στο star.gr-Νίκησαν τον κορωνοϊό αλλά δεν ξεμπέρδεψαν εύκολα

Υπενθυμίζεται ότι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είχαν νοσηλευθεί οι ταξιδιώτες από το Ισραήλ. Ανάμεσά τους ήταν και ο πρώτος ασθενής που κατέληξε από κορωνοϊό στην Ελλάδα, τον Μάρτιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top