Θεσσαλονίκη: «Ο 32χρονος είχε υποστεί κακοποίηση από τον πατέρα του»

Συγγενής της οικογένειας δίνει άλλη διάσταση στο οικογενειακό δράμα

Μια άλλη διάσταση στην οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη δίνει ένα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του 62χρονου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του. 

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το πρόσωπο αυτό, που δε θέλησε να αποκαλύψει το πρόσωπό του και μίλησε με αλλοιωμένη φωνή, ισχυρίστηκε πως ο 32χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που προκλήθηκαν από τη σωματική, λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση που βίωνε από τον πατέρα του. 

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο 32χρονος ήταν ένα φυσιολογικό παιδί, όμως καθημερινά, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, δεχόταν βία. 

Θεσσαλονίκη: «Ο 32χρονος φοβόταν τον πατέρα του, οι καβγάδες ήταν συνεχείς»

«Στο Δημοτικό οι δάσκαλοι έκαναν παράπονα ότι το παιδί ήταν ατίθασο και βίαιο. Όμως κανείς δεν έλεγε ότι όταν πέρναγε έξω από το σπίτι του άκουγε ουρλιαχτά από το ξύλο που δεχόταν. Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί το παιδί αυτό ήταν βίαιο», είπε. 

Σύμφωνα με την μαρτυρία, στην εφηβεία ο 32χρονος έμπλεξε με κακές παρέες. Οι καβγάδες με τον πατέρα του έγιναν ακόμα πιο έντονοι και τότε άρχισε να δείχνει ότι δεν είναι ψυχολογικά καλά. 

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: «Δε θυμάμαι πόσες φορές τον πυροβόλησα»

«Έκανε πάντοτε παράπονα για τη συμπεριφορά των γονιών του. Ήταν το μαύρο πρόβατο, το εξιλαστήριο θύμα και για ό,τι γινόταν έφταιγε εκείνος. Ένιωθε αδικημένος και παραμελημένος», είπε. 

Οι γονείς του 32χρονου πήγαν στους γιατρούς και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν ιατρικά τον γιο τους, όμως σύμφωνα με τον συγγενή της οικογένειας μπορεί το ξύλο να σταμάτησε, αλλά όχι η ψυχολογική και λεκτική βία. 

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

«Κάποια στιγμή άλλαξαν οι ρόλοι. Άρχισε εκείνος να χτυπά τους γονείς του, αλλά κι εκείνοι δε σταμάτησαν να τον κακοποιούν λεκτικά», είπε. 

Περιέγραψε μάλιστα ένα παιδί παρατημένο, το οποίο μες στον χειμώνα κυκλοφορούσε ξυπόλητο, με σκισμένες κοντομάνικες μπλούζες και ζητιάνευε από τους γείτονες. 

Ο 62χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θόλωσε το μυαλό του γιατί τον χτύπησε ο γιος του και δεν ήξερε τι έκανε. Δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έγινε, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγος και η κόρη του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top