Μέσα στο κολαστήριο της Αχαρνών: Τα βασανιστήρια και ο εικονικός πνιγμός

Τι είπε στους αστυνομικούς η 37χρονη για τον Έλληνα μαστροπό

Ανατριχιαστική ήταν η κατάθεση της 37χρονης Γερμανίδας στους αστυνομικούς για τα βασανιστήρια που έζησε μέσα στο διαμέρισμα της Αχαρνών, όπου την κρατούσε και την εξέδιδε Έλληνας μαστροπός, παρά τη θέλησή της. 

Σοκ στην Αχαρνών: Κρατούσε αιχμάλωτες δύο γυναίκες και τις εξέδιδε

Όπως είπε η ίδια, είχε υποβληθεί σε βασανιστήρια από τον 37χρονο που ήθελε να την τιμωρήσει επειδή προσπαθούσε να διαφύγει από το σπίτι. 

Ο δράστης, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φέρεται να τη βασάνιζε, τρυπώντας την με πιρούνι στην κοιλιά για ώρα, ενώ την υπέβαλε και στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού. 

Όπως περιέγραψε η Γερμανίδα, ο μαστροπός τη βίαζε με σκοπό να κάμψει τις ψυχολογικές της αντιστάσεις, ενώ φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άγνωστο άντρα, επίσης μαστροπό, προκειμένου να πετύχει την «πώλησή» της. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Facebook τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο 37χρονος την προσέγγισε και την έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα στα τέλη του 2019 για να συνάψουν ερωτική σχέση. 

Στο πρώτο της ταξίδι στη χώρα μας, δεν της αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις κι έτσι επέστρεψε στην πατρίδα της. 

Όμως ο 37χρονος της είπε ότι θέλει να την παντρευτεί και την έπεισε να έρθει και πάλι στην Αθήνα τον Μάρτιο. Οι δυο τους έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στα Πατήσια, όμως ο 37χρονος της πήρε το διαβατήριό της, την κρατούσε αιχμάλωτη και την εξανάγκασε αν εκδίδεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Τους πελάτες τους έβρισκε μέσα από ροζ ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. 

Το πρωί της 21ης Απριλίου ο μαστροπός ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος. Η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια από τους περαστικούς της οδού Αχαρνών. 

Εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία και ο εφιάλτης για τη γυναίκα πήρε τέλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top