Σοκ στην Αχαρνών: Κρατούσε αιχμάλωτες δύο γυναίκες και τις εξέδιδε

Η μία από αυτές βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια

Αιχμάλωτες μέσα σε ένα διαμέρισμα στην οδό Αχαρνών ήταν τουλάχιστον δύο γυναίκες, τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες ένας Έλληνας μαστροπός που τις εξέδιδε. 

Η αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσαν οι δύο γυναίκες έγινε χθες το βράδυ, όταν μία από τις δύο γυναίκες που κρατούταν αιχμάλωτη, βρήκε την ευκαιρία και βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας για βοήθεια. 

Τη γυναίκα άκουσαν οι γείτονες και ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Όπως είπε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας στον ΣΚΑΪ, η γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι είναι γερμανικής καταγωγής, ενώ όπως αποδείχθηκε μέσα στο διαμέρισμα κρατούσε άλλη μία γυναίκα παρά τη θέλησή της. 

Οι γυναίκες κατήγγειλαν πως τους είχε πάρει τα διαβατήρια, τους έδινε ναρκωτικά και τις εξέδιδε παρά τη θέλησή τους. Φέρεται μάλιστα να είχε βάλει αγγελία στο διαδίκτυο για να βρει ακόμα περισσότερους πελάτες για τα θύματά του, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος τους έκλεινε ροζ ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας και ερχόνταν σε επαφή με περισσότερους από πέντε άνδρες την ημέρα.

Ο μαστροπός εντοπίστηκε από την αστυνομία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και συνελήφθη χθες βράδυ, ενώ κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top