Κορωνοϊός: 57 οι νεκροί - Τέσσερις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Ένας 52χρονος στο «Αττικόν» το τελευταίο θύμα

Και τέταρτος θάνατος από τον κορωνοϊό σημειώθηκε σήμερα στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 57. Τελευταίο θύμα ένας 52χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ξεκινά η επιχείρηση απομάκρυνσης των υγειών επιβατών από το «Ελ. Βενιζέλος»

Πριν λίγες ώρες, άλλοι τρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη με τον ιό. Μια 72χρονη γυναίκα από το Καρυοχώρι Εορδαίας. ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ «έφυγε» τα ξημερώματα. 

Νωρίτερα ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 πώς έχασε τη ζωή του κι ένας  66χρονος άνδρας από το Μαυροβούνι Πέλλας, ο δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τον κ. Τζαμτζή, ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και έπασχε από υποκείμενο νόσημα. 

Φούστανη Πέλλας: Σε καραντίνα 350 κάτοικοι - Αποκλεισμένο το χωριό

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 78χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κι εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Χθες, μια 78χρονη γυναίκα από τη Φούστανη Πέλλας, εξέπνευσε στο ίδιο νοσοκομείο από κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: Στους 53 οι νεκροί – Μια 90χρονη στην Καστοριά το τελευταίο θύμα

Η κοινότητα της Φούστανης εδώ και δύο μέρες βρίσκεται σε ολική καραντίνα, καθώς εμφανίστηκαν αρκετά κρούσματα. Μέχρι στιγμής όλα εξελίσσονται ομαλά, οι κάτοικοι υπακούν στις υποδείξεις, ενώ έχει δοθεί στην αστυνομία λίστα με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες τους. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top