Φύστανη Πέλλας: Σε καραντίνα 350 κάτοικοι - Αποκλεισμένο το χωριό

Εντατικές περιπολίες πραγματοποιεί η αστυνομία

Εδώ και 24 ώρες οι 350 κάτοικοι του χωριού Φούστανη βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, καθώς το χωριό βρίσκεται σε καραντίνα από χθες το βράδυ. Περιπολικά έχουν αποκλείσει τις εισόδους και τις εξόδους του οικισμού, ενώ σήμερα τα κρούσματα του κορωνοϊού στην τοπική κοινότητα αυξήθηκαν στα επτά, από πέντε που ήταν μέχρι χθες. 

Κορωνοϊός: Στους 53 οι νεκροί - 27 νέα κρούσματα, 1.633 συνολικά

Στο χωριό πραγματοποιούν περιπολίες οχήματα της αστυνομίας, τα οποία ανακοινώνουν ότι το χωριό βρίσκεται σε καραντίνα και συνιστούν στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Μάλιστα, τα περιπολικά έχουν αποκλείσει το χωριό και ειδικά συνεργεία απολύμαναν μέχρι και τους κάδους των σκουπιδιών.

Κορωνοϊός: Στους 53 οι νεκροί – Μια 90χρονη στην Καστοριά το τελευταίο θύμα​​​​​​​

Όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι, φοβούνται μήπως ξεμείνουν από βασικά αγαθά και κυρίως από φάρμακα. Πάντα, βέβαια, στη διάθεση των ευπαθών ομάδων βρίσκονται οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίοι βοηθούν τους συμπολίτες τους πρακτικά και ψυχολογικά. 

Κορωνοϊός: 51 οι νεκροί - «Έφυγε» από τη ζωή πατέρας τεσσάρων παιδιών

Οικογένεια στη Φούστανη αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό

Μία οικογένεια στο χωριό της Πέλλας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό, καθώς πατέρας, γιος, η κόρη, ένας εργάτης τους και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί.

Η μητέρα της οικογένειας είναι η μόνη που δεν έχει προσβληθεί και βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο, αγωνιώντας για την υγεία των ανθρώπων της που δεν έχει δει εδώ και μέρες. Κάτοικος του χωριού μιλώντας στο Star δηλώνει πως η υγεία τους πάει καλά.

«Τα παιδιά ειναι μια χαρά, τους βλέπω ειναι σε μια απόσταση 200 μέτρα. Έρχεται η αστυνομία τους βλέπει αν ειναι μέσα. Θα περάσει, νικιέται», αναφέρει κάτοικος της Φούστανης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top