Κορωνοϊός: Μόλις τριών μηνών ο μικρότερος ασθενής από τον ιό

Τι λέει αποκλειστικά στο Star η μητέρα του

Ένα μωράκι μόλις 3 μηνών είναι ο πιο μικρός ασθενής του κορωνοϊού, το οποίο νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ τα αποτελέσματα για το εάν είναι θετική στον ιό ή όχι περιμένει η μητέρα του. Το αγοράκι πολεμά με σθένος και δύναμη τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Αττικόν: Γεννήθηκε και δεύτερο μωρό από μητέρα θετική στον κορωνοϊό

Τι λέει αποκλειστικά στο Star η μητέρα του βρέθους

«To παιδί μας βρέθηκε θετικό. Είμαστε σε θάλαμο αρνητική πιέσεως αυτή τη στιγμή, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Είχε προηγηθεί και κάποια ιστορία με μία νοσηλεία την προηγούμενη εβδομάδα πάλι με βραχειολίτιδα και επίσης το μωρό μας ήταν πρόωρο και είχε νοσηλευτεί και σε ΜΕΘ. Όποτε γενικά έχουμε περάσει από μια δύσκολη κατάσταση», αναφέρει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του βρέθους. 

Έτσι έγινε ο πρώτος τοκετός γυναίκας με κορωνοϊό

Το τριών μηνών βρέφος ανυπομονούσε να δει τον κόσμο και γεννήθηκε πρόωρα στην Αθήνα, μπήκε σε θερμοκοιτίδα και την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε ένα μικρό πρόβλημα. Τελικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για επτά ημέρες, όπου παρουσίασε και πάλι συμπτώματα και το μετέφεραν στο Παίδων. 

Υγιές το μωράκι που γεννήθηκε από γυναίκα με κορωνοϊό

Όπως ανέφερε η μητέρα, το μωρό είναι υγιέστατο, απλά τα μωράκια που έχουν προωρότητα έχουν ένα μικρό θέμα με το αναπνευστικό τους, καθώς θεωρητικά τα πνευμόνια είναι τα τελευταία που αναπτύσσονται μέσα στο έμβρυο.

Η μητέρα έκανε το τεστ και περιμένει τα αποτελέσματα, το μωράκι βρίσκεται στο θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ ο πατέρας είναι αρνητικός στον κορωνοϊό. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top