Κορωνοϊός: Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μετακινούνται προς τα νησιά

Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας

Μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών θα μπορούν πλέον τα ταξιδεύουν προς τα νησιά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Καραντίνα 14 ημερών για όποιον έρχεται από το εξωτερικό

Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τον τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά σε συνέχεια των ισχυρών συστάσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον περιορισμό των μετακινήσεων.

Τελευταία ευκαιρία: Το Σαββατοκύριακο θα κριθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας

Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών θα επιτρέπεται η κίνηση με τα πλοία της ακτοπλοΐας των μονίμων κατοίκων, των μέσων που απαιτούνται για την τροφοδοσία των νησιών, ενώ θα επιτρέπεται και η επιστροφή όσων θέλουν να αναχωρήσουν από τα νησιά.

Κορωνοϊός: Μπορεί να μεταδοθεί και με τα δάκρυα

Αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποφάσεων όπου θα ορίζεται αναλυτικά το πεδίο εφαρμογής, οι περιορισμοί αλλά και οι εξαιρέσεις.

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν τα αυτοκίνητα στα διόδια Ελευσίνας

Αποκαρδιωτικές ήταν και οι εικόνες που καταγράφηκαν το μεσημέρι στα διόδια της Ελευσίνας με εκατοντάδες αυτοκίνητα να περνούν από εκεί με προορισμό την επαρχία.

Έβδομος νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα

Τι κι αν ο πρωθυπουργός συνέστησε σύνεση και υπακοή στα μέτρα, οι εικόνες αυτές αποδεικνύουν ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Ανακοινώθηκαν τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης

Τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων, την ώρα που ο πρωθυπουργός έκρουσε χθες τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας για ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, ίσως και αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top