Τροχαίο Μανωλάδα: Δύο νεκροί- Ο ένας είχε βαπτίσει την κόρη του νωρίτερα

Τα δύο θύματα -ηλικίας 25 και 28 ετών- ήταν φίλοι

O δημοσιογράφος Κώστας Γλεντζής μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το τροχαίο και ο αδεδφός του 28χρονου εξηγεί ότι τα δύο θύματα ήταν φίλοι

Δύο νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και δύο φορτηγά.

Τροχαίο στο Αλιβέρι: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και έπεσαν πάνω σε 4 παιδιά

Αμέσως μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής κι οχήματα της αστυνομίας και στη συνέχεια ανασύρθηκαν τρία άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δύο άτομα ήταν νεκρά, ενώ η γυναίκα, συνοδηγός σε ένα εκ των δύο φορτηγών, έφερε τραύματα από τη σύγκρουση. 

Με αίμα βάφτηκε η παραλιακή: Αυτοκίνητο παρέσυρε ζευγάρι

φωτογραφία από το σημείο της θανατηφόρας σύγκρουσης- πηγή: ilialive

Λίγες ώρες πριν είχε βαπτίσει το παιδί του 

Το ένα από τα θύματα του τροχαίου είναι ένας 28χρονος. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Γκελντής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 28χρονος είχε βαπτίσει τη δίχρονη κόρη του, λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ η σύζυγός του περιμένει το δεύτερο παιδί τους. 

Ο άλλος οδηγός που έχασε τη ζωή του ήταν μόλις 25 ετών, είχε χάσει τον αδελφό του, επίσης σε τροχαίο, τον Μάιο του 2018.

Αδελφός 28χρονου: «Ήταν φίλοι»

Ο αδελφός του 28χρονου είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ο 28χρονος και ο 25χρονος ήταν φίλοι. Η βάπτιση της δίχρονης κόρης του ενός έγινε το πρωί της Κυριακής σε κλειστό κύκλο. Το βράδυ, οι δύοι φίλοι πήγαν σε διπλανό χωριό για να διασκεδάσουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top