Τροχαίο στο Αλιβέρι: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και έπεσαν πάνω σε 4 παιδιά

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα παραβίασε το STOP

Την επόμενη μέρα, 24/2/2020, ο Γιώργος Σόμπολος βρέθηκε στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο. «Σώθηκαν από θαύμα» είπε ο πατέρας του ενός τραυματία μαθητή- βίντεο «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πάνω σε τέσσερα ανήλικα παιδιά που στέκονταν στο πεζοδρόμιο κατέληξαν δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν στο κέντρο του Αλιβερίου της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv.star.gr, το ένα ΙΧ αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το Αλιβέρι και το άλλο ερχόταν από τον περιφερειακό με κατεύθυνση τη Χαλκίδα.

Στη διασταύρωση που υπάρχει μέσα στην πόλη έγινε παραβίαση του STOP από το αυτοκίνητο που ερχόταν από τον περιφερειακό, με αποτέλεσμα τη δυνατή σύγκρουση των δύο οχημάτων, τα οποία στην συνέχεια ακολούθησαν μία τρελή πορεία, παρασύροντας μέχρι και κολόνα για να καταλήξουν δυστυχώς πάνω στους τέσσερις εφήβους. 

Επικράτησε πανικός στο σημείο με τα παιδιά να φωνάζουν και τους περαστικούς να τρέχουν να βοηθήσουν. Τραυματίστηκαν με κατάγματα και χτυπήματα στο σώμα τους, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top