Κως: Μαζεύουν υπογραφές κατά του νέου hot spot οι κάτοικοι

Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών

Υπογραφές μαζεύουν οι κάτοικοι στην Κω, οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από την κατάσταση που επικρατεί και θέλουν να εκκενώσουν το χοτ σποτ στο Πυλί. Ο απεσταλμένος του Star στην Κω Άρης Λάμπος βρέθηκε στο σημείο, όπου θα γίνει το νέο κλειστό κέντρο.

«Παγώνουν» για μία εβδομάδα οι επιτάξεις στα νησιά

Μέχρι στιγμής έχουν 1.000 από τους 1.600 κατοίκους έχουν υπογράψει για την εκκένωση στο Πυλί. Οι κάτοικοι πιστεύουν ότι οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών που ζουν σε πρόχειρα παραπήγματα, μέσα στη βρωμιά και την πείνα θα πυροδοτήσουν την εξέγερσή τους και θα έχουν και οι ίδιοι πρόβλημα.

Λέσβος: Κλείνουν με σωσίβια και φουσκωτά τον δρόμο για τη νέα δομή

Συνεπώς, ζητούν να μην δημιουργηθεί νέα κλειστή δομή, καθώς όχι μόνο δε θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά φοβούνται ότι θα δουν και στον τόπο τους σκηνικά ανάλογα με αυτά στη Μυτιλήνη.

Μεταναστευτικό: Μπαίνει τέλος στις τριτοκοσμικές εικόνες

Μυτιλήνη: Άλλο ένα μεγάλο «όχι» στο σημείο 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κατοίκων στα νησιά  για τα νέα χοτ σποτ, όσο η κυβέρνηση συζητά εναλλακτικά σημεία κατασκευής τους χωρίς, όμως, να αλλάζει τον σχεδιασμό της για το μεταναστευτικό.

Με την ελληνική σημαία κι ένα τεράστιο «ΟΧΙ» απαντούν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης στα σχέδια της κυβέρνησης για τις κλειστές δομές και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να ξεκινήσει καμία εργασία για την νέα δομή  στον Μανταμάδο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top