Δίκη Τοπαλούδη: «Είστε προκλητικός που γελάτε. Είναι τραγικό»

Ένταση και κλάματα στην εκδίκαση της υπόθεσης - Τι κατέθεσε η φίλη της

Δείτε στο βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star όλες τις εξελίξεις για τη δίκη Τοπαλούδη.

Σε έντονο κλίμα συνεχίζεται η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Σήμερα, κατέθεσε η φίλη της Ελένης, με την οποία είχε μιλήσει μαζί της το μοιραίο βράδυ, και ο μάρτυρας που είδε τους δύο κατηγορούμενους μαζί με την Ελένη λίγο πριν από το έγκλημα.

Μάλιστα, η Εισαγγελέας «άστραψε και βρόντηξε» με την προκλητική συμπεριφορά του Αλβανού κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Είστε προκλητικός που χαμογελάτε σας έχουν πάρει οι κάμερες να γελάτε είναι τραγικό», του αποκρίθηκε με έντονο τόνο.

Δίκη Τοπαλούδη: «Ο πελάτης μου είναι καταρρακωμένος και μετανιωμένος»

Τραγική φιγούρα η φίλη της Ελένης, η οποία έκλαιγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης κι έτρεμε τη στιγμή που περιέγραφε όσα είπε με τη  φίλη της το μοιραίο βράδυ.

Δίκη Τοπαλούδη: Video-ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας

Τι κατέθεσε η φίλη της Ελένης Τοπαλούδη

«Η Ελένη ήταν το καλύτερο παιδί που γνώριζα. Μια εβδομάδα πριν μου είχε πει ότι γνώρισε τον Αλβανό τυχαία. Ήταν ουδέτερη», δήλωσε η φίλη της άτυχης φοιτήτριας και συμπλήρωσε ότι «Το βράδυ εκείνο μιλούσαμε στο τηλέφωνο, χτύπησε η πόρτα και ήταν ο Αλβανός. Μου είπε ότι θα πάνε για φαγητό. Μετά μου έστειλε μήνυμα να την πάρω σε μια ώρα, το είδα το πρωί και νιώθω τύψεις γι’ αυτό».

Δίκη Τοπαλούδη: «Ήταν μεγάλη βλακεία, θα μας τιμωρήσει ο Θεός»

Σε ερώτηση του Εισαγγελέα για το αν οι δυο νεαροί είχαν στείλει μηνύματα να βρεθούν ερωτικά, η φίλη της Τοπαλούδη ήταν κατηγορηματική και σίγουρη για το ήθος της άτυχης φοιτήτριας.

«Δεν το πιστεύω δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος η Ελένη», ισχυρίστηκε.

«Αν χειρουργείτο η Ελένη Τοπαλούδη πιθανόν να είχαμε μία περίπτωση Μυρτούς»

Τι κατέθεσε ο μάρτυρας που τους είδε το μοιραίο βράδυ

Ο μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε τους δύο κατηγορούμενους μαζί με την Ελένη, λίγο πριν από το έγκλημα και συγκεκριμένα έξω από το σπίτι του.

«Είχαν παρκάρει έξω από το σπίτι μου με το φορτηγάκι. Ο Μ.Κ., που είναι γνωστός μου, ήταν έξω από το αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού. Μιλούσαν, ήταν ευδιάθετοι. Η κοπέλα ήταν ήρεμη, ανέκφραστη», κατέθεσε ο μάρτυρας.

«Μετά από δύο μέρες είδα στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της κοπέλας, συνδύασα τις μέρες και τις ώρες και κατάλαβα ότι ήταν πριν το περιστατικό», πρόσθεσε.

Η έκρηξη του πατέρα της Τοπαλούδη

Ο πατέρας της Ελένης είχε μια έκρηξη μέσα στο δικαστήριο, όταν κατέθετε ο μάρτυρας που τους είδε την τελευταία ημέρα όλους μαζί. 
Την έκρηξή του πυροδότησε ερώτηση του δικηγόρου σχετικά με τη συγκατάθεση της Ελένης σε ομαδική συνεύρεση. Η μητέρα της βρέθηκε στο δικαστήριο αλλά παρέμεινε στον προαύλιο χώρο.

Από τη δίκη έλειπε ο Έλληνας κατηγορούμενος, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top