Δίκη Τοπαλούδη: «Ο πελάτης μου είναι καταρρακωμένος και μετανιωμένος»

Ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι θα πει την αλήθεια

«Μπαλάκι» έχουν γίνει οι ευθύνες για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι συνεχίζουν να μην παραδέχονται τίποτα και να κατηγορούν ο ένας τον άλλο για το ποιος τελικά έριξε την άτυχη φοιτήτρια από τον γκρεμό στη θάλασσα. 

Μάνα Τοπαλούδη: Η απάντηση στη δήλωση της μάνας του Ροδίτη

Μέσα στη δικαστική αίθουσα, την ώρα που η πρόεδρος ρώτησε τον Ροδίτη για το ποιος έριξε τελικά την Ελένη από τα βράχια, εκείνος υπέδειξε τον συγκατηγορούμενό του. Αντίστοιχα ο Αλβανός κατηγορούμενος όταν ρωτήθηκε, ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να πει από ποιο σημείο πετάχτηκε η κοπέλα γιατί δεν ήταν παρών όταν έγινε αυτό. 

«Αν χειρουργείτο η Ελένη Τοπαλούδη πιθανόν να είχαμε μία περίπτωση Μυρτούς»

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σημείωσε πως ο πελάτης του στην απολογία του έχει σκοπό να πει την αλήθεια, εμμένοντας στον ισχυρισμό πως δεν ήταν εκείνος που έριξε την άτυχη Ελένη από τα βράχια. 

Το σημείο αυτό είναι κομβικό για την υπόθεση και το κατηγορητήριο, καθώς η Ελένη όταν την έριξαν από το απόκρημνο σημείο στη θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή. 

Δίκη Τοπαλούδη: Τι είπε ο πατέρας της στους γονείς των κατηγορουμένων

Όσον αφορά στα συναισθήματά του για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο, ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορούμενου τόνισε πως ο πελάτης του είναι καταρρακωμένος για όσα έχουν γίνει και βαθιά μετανιωμένος για τις πράξεις στις οποίες είχε εμπλοκή. 

Ξέσπασε η μάνα της Τοπαλούδη: «Θα σας πάρω την ψυχή»

Υπενθυμίζεται ωστόσο πως οι καταθέσεις των τριών Λιμενικών, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, που έγινε ο υγρός τάφος της Ελένης και περισυνέλλεξαν το πτώμα της, τόνισαν με βεβαιότητα, πως επειδή ήταν μια ψηλή κοπέλα και το σημείο πολύ απότομο δε θα μπορούσε να την κουβαλήσει μόνο ένας άνθρωπος για να την πετάξει στη θάλασσα. 

Αποκλειστικό: Η «συγγνώμη» των γονιών του Ροδίτη για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη θα συνεχιστεί στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ στις 17 Φεβρουαρίου, ο Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της, θα κάτσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά στο δικαστήριο της Κω, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τον βιασμό μιας 19χρονης ΑμεΑ από τον ίδιο κι έναν Ρομά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top