Καταγγελία σοκ από ανήλικη: «Με έδερναν κι έσβηναν πάνω μου τσιγάρα»

Εφιάλτης στον Ορχομενό

Την άμεση κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η καταγγελία μιας 15χρονης κοπέλας στον Ορχομενός ότι την κρατούσαν όμηρο και την κακοποιούσαν. 

Σύμφωνα με το LamiaReport, το κορίτσι εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα Ορχομενού και έντρομη ζήτησε βοήθεια, αποκαλύπτοντας ότι ζούσε ένα μαρτύριο. 

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι Ρομά, από περιοχή της Φθιώτιδας, που όπως είπε στους αστυνομικούς τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό. 

Το κορίτσι ισχυρίστηκε πως αρχικά οι δύο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα, όμως στη συνέχεια τα βρήκαν και η μητέρα της πήγαινε συχνά να τη δει στο νέο της σπίτι. Όμως το τελευταίο δίμηνο η μητέρα της 15χρονης δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της, αφού κάθε φορά που το επιχειρούσε οι συγγενείς του γαμπρού της το απέφευγαν και έβρισκαν διάφορες δικαιολογίες. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, η οικογένεια του συντρόφου της, της είχε αφαιρέσει το κινητό της τηλέφωνο και την κρατούσε μέσα στο σπίτι παρά τη θέλησή της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της μάλιστα την κακοποιούσαν συστηματικά, την ξυλοκοπούσαν και είχαν φτάσει στο σημείο να σβήνουν τσιγάρα πάνω στο σώμα της. 

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν οι καταγγελίες είναι αληθείς, ενώ ιατροδικαστής θα εξετάσει την ανήλικη για να επιβεβαιωθεί από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top