«Τοξοβόλος»: Ψάχνουν τις πόρτες που ανοίγουν τα κλειδιά που βρέθηκαν

Τι είπαν γείτονες για την κοπέλα που είχε νοικιάσει το δώμα στα Σεπόλια

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για να εντοπιστούν ενδεχομένως και άλλοι χώροι που χρησιμοποιούσε ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι δύο συνεργοί του. Χθες εντοπίστηκε και δεύτερο κρησφύγετο στα Σεπόλια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το πρώτο που είχε βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια. 

Δεύτερο κρησφύγετο «Τοξοβόλου»: Τι είχε κρύψει μέσα σε παλιά τηλεόραση;

Δύο από τα κλειδιά που είχαν βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο άνοιξαν το δώμα στα Σεπόλια, το οποίο βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση τα τελευταία 24ωρα. Τώρα οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν τις πόρτες που ανοίγουν τα υπόλοιπα 13 κλειδιά που βρέθηκαν. 

«Τοξοβόλος Συντάγματος»: Αναζητούν τον… «καθαριστή» του κρησφύγετου

Εκτιμούν πως πιθανότατα υπάρχει ένα ακόμα οίκημα ασφάλειας, ένα γκαράζ, όπου ενδεχομένως υπάρχει αποθηκευμένος οπλισμός, ίσως και χρήματα και τουλάχιστον ένα ακόμα αυτοκίνητο. 

Τι βρέθηκε στα Σεπόλια

Χθες κατά τη διάρκεια των ερευνών στο δώμα στα Σεπόλια βρέθηκαν ένας ακόμα ασύρματος με συχνότητες της ΕΛΑΣ, ψεύτικα γένια ιερέα, προφανώς για τις μεταμφιέσεις των συλληφθέντων στις ληστείες κι ένας μηχανισμός απενεργοποίησης immobilizer για τις κλοπές των αυτοκινήτων. 

Σύλληψη «Τοξοβόλου»: Ψάχνουν τη γιάφκα και δύο ασύλληπτα μέλη

Επίσης βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το ένα μάλιστα αναμμένο, να φορτίζει στην πρίζα. Εικάζεται ότι ήταν το κινητό που χρησιμοποιούσε η Αθανασοπούλου για να επικοινωνεί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. 

Ματακινούνταν με τα ποδήλατα

Μαρτυρίες που έχει η Αντιτρομοκρατική αναφέρουν ότι τόσο η Αθανασοπούλου, όσο και η Βαλαβάνη μετακινούνταν με ποδήλατα από το ένα κρησφύγετο στο άλλο, καθώς είχαν μεταξύ τους μόλις 3 χλμ. απόσταση. 

Ποιος είναι ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» που συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή

Γείτονες Αθανασοπούλου: «Κρυβόταν, δεν ήθελε πολλά πολλά»

Ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Οιδίποδος που μίλησε στον ΣΚΑΪ είπε ότι η Αθανασοπούλου, έμενε εκεί τους τελευταίους μήνες. 

«Ποτέ δεν προσπάθησε να αποκτήσει σχέσεις με τη γειτονιά. Τις περισσότερες φορές έφευγε από το δώμα σχεδόν τρέχοντας. Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε φασαρία από το δώμα χωρίς όμως να ξέρουμε τι έγινε», είπε ένας γείτονας.

«Ούτε το όνομά της δεν είχαμε μάθει… Έφευγε και γυρνούσε πάντοτε βιαστική. Συνήθιζε να φοράει ένα καπέλο και πάντα σήκωνε το κασκόλ το πρόσωπο της. Την είχα δει παλαιότερα που είχε καλό καιρό να κυκλοφορεί με ποδήλατο μαζί με μία φίλη της. Λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη της ακούσαμε θόρυβο σαν να έσερναν βαριά αντικείμενα. Δεν είχαμε καταλάβει επισκέψεις» δήλωσε ένας άλλος ένοικος.

Ψάχνουν τον 25χρονο συνεργό

Πλέον όλες οι προσπάθειες της Αντιτρομοκρατικής  στρέφονται στον 25χρονο συνεργό του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος φέρεται να είναι και ο διαχειριστής των διαμερισμάτων που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετα. 

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, μετρίου αναστήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τον οπλισμό και τα χρήματα της ομάδας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top