Δεύτερο κρησφύγετο «Τοξοβόλου»: Τι είχε κρύψει μέσα σε παλιά τηλεόραση;

Το είχε νοικιάσει η Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία

Ένα ακόμα κρησφύγετο του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» εντόπισε στα Σεπόλια η Αντιτρομοκρατική, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα. 

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν μια κρύπτη σε μια παλιά τηλεόραση, μέσα στην οποία είχαν κρύψει τα ψεύτικα γένια που είχε φορέσει και μεταμφιέστηκε σε παπά ο «τοξοβόλος», στη ληστεία που έγινε στα Ερυμάνθεια Αχαΐας.

«Τοξοβόλος Συντάγματος»: Αναζητούν τον… «καθαριστή» του κρησφύγετου

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει η Κ. Αθανασοπούλου, η συνεργάτης της Πόλας Ρούπα, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία από τον Οκτώβριο του 2019. 

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

  • (2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • πλήθος κλειδιών
  • φορητός ασύρματος

Μέσα στο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» στα Πατήσια - Ποια είναι τα ευρήματα

Υπενθυμίζεται ότι το άλλο κρησφύγετο είχε βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια την περασμένη Παρασκευή. Η Αντιτρομοκρατική μάλιστα την ώρα της επιχείρησης βρήκε μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα έναν άνδρα, ο οποίος, όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε προσληφθεί από άλλο άτομο για να πάει να το καθαρίσει, έναντι 60 ευρώ. 

Αυτές είναι οι πλαστές ταυτότητες του «Τοξοβόλου» και των δυο γυναικών

Ο καθαριστής είπε πως τον προσέλαβε ένας 25χρονος, μετρίου αναστήματος, ο οποίος όταν τον συνάντησε είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και φαίνονταν μόνο τα μάτια του. 

Ποιος είναι ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» που συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή

Μέσα στο διαμέρισμα, που είχε νοικιάσει η φερόμενη ως φίλη του «Τοξοβόλου» με τα πραγματικά της στοιχεία βρέθηκαν εξαρτήματα για drone, κάρτες μνήμης, κάρτες sim, κινητά τηλέφωνα, ένας εκτυπωτής, αλλά όχι όπλα ή χρήματα. 

Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι το διάστημα από τη σύλληψη του «Τοξοβόλου» και των δύο συνεργατών του, μέχρι την περασμένη Παρασκευή, οπότε και βρέθηκε το κρησφύγετο, κάποιος άλλος, ασύλληπτος ακόμα συνεργάτης του πρόλαβε και άδειασε το διαμέρισμα από όπλα και χρήματα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top