Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Δώρα από τους ποδοσφαιριστές στους μικρούς ασθενείς

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΠΑΕ Ολυμπιακός

Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξαν για δέκατη συνεχή χρονιά τα στελέχη και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Με πρωτοβουλία του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη σύσσωμη η ομάδα επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.

Τον κύριο Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κύριος Μανώλης Παπασάββας καθώς και μέλη των ΔΣ των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Με ένα στεφάνι ελιάς τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Γιάννης Μώραλης, ο επίτιμος Πρόεδρος της ομάδας κύριος Σάββας Θεοδωρίδης, διοικητικά στελέχη καθώς και ο προπονητής της ομάδας κύριος Pedro Martins με τους συνεργάτες του.

«Κάθε χρονιά την ημέρα της επίσκεψής σας ο ενθουσιασμός των μικρών μας ασθενών και των οικογενειών τους αλλά και του προσωπικού και των μελών της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μεγάλος! Η επίσκεψή σας είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή του Νοσοκομείου που μας δίνει δύναμη και εκφράζει τη βαθιά ευαισθησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του κύριου Ευάγγελου Μαρινάκη, των στελεχών και αθλητών, αλλά και ολόκληρου του Πειραιά μέσα από την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Μώραλη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου για την πολύτιμη στήριξή σας, για το χαμόγελο και τη λάμψη που φέρνετε στο πρόσωπο των παιδιών και το μήνυμα της συμπαράστασης αλλά και της αγωνιστικότητας που τους μεταφέρετε», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη τον κύριο Μαρινάκη και την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Pedro Martins

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε σήμερα όλοι εδώ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και θέλω να σταθώ σε δύο σημεία. Στην επιτυχία του λειτουργήματος της κυρίας Βαρδινογιάννη και του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ προς τα παιδιά με καρκίνο. Φέτος κλείνετε 30 χρόνια και σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε και να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο πάθος έχοντας πάντα επιτυχίες. Στην αρχή, όπως είπατε, ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά να μπορέσουν να ζήσουν και να γιατρευτούν. Τώρα έχετε φτάσει στο σημείο τρία στα τέσσερα παιδιά να γίνονται καλά. Και ο στόχος τώρα είναι το τέσσερα στα τέσσερα. Έχουμε κάτι κοινό, γιατί ΕΛΠΙΔΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουμε μάθει να είμαστε νικητές, σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση, στη ζωή μας. Το ίδιο ακριβώς κάνετε και εσείς κάθε μέρα. Φέτος είμαστε αήττητοι στην Ελλάδα και θέλω να σας ευχηθώ και εσείς να φτάσετε σε αυτό το σημείο με τα παιδιά να γιατρεύονται όλα» είπε ο κύριος Μαρινάκης.

Παράλληλα, ο κύριος Μαρινάκης διαβεβαίωσε την κυρία Βαρδινογιάννη ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Πειραιάς θα σταθούν στο πλευρό της στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» για να τιμήσουν και εκείνοι με όποιο τρόπο μπορούν τη σημαντική αυτή επέτειο.

 Μέλη του ΔΣ των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ υποδέχονται τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Μώραλη, τον Σάββα Θεοδωρίδη και την Ειρήνη Νταϊφά 

«Για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, κάτι το οποίο έλαβε χώρα λίγο έξω από τον Πειραιά μας, θέλω να σας πω πως θα είμαστε κοντά σας. Αυτή η ναυμαχία άλλαξε την ιστορία του δυτικού κόσμου. Θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, θα είμαστε κοντά σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μαρινάκης.

Αμέσως μετά ο κύριος Μαρινάκης παρέδωσε για ακόμα μια χρονιά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια επιταγή για την στήριξη του έργου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων. Η κυρία Βαρδινογιάννη, από την πλευρά της, σε αναγνώριση της μεγάλης στήριξης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη, του προσέφερε ένα στεφάνι ελιάς θέλοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο να τον τιμήσει για τη σημαντική συμβολή του στο έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε ακόμα για την στήριξή τους τον Δήμαρχο Πειραιά κύριο Γιάννη Μώραλη, τον επίτιμο Πρόεδρο της ομάδας κύριο Σάββα Θεοδωρίδη, τον προπονητή της ομάδας κύριο Pedro Martins, ενώ απένειμε το «Μετάλλιο του Υποστηρικτή» σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιάννης Μώραλης

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές τους, ένα κασκόλ και ένα σκούφο του Ολυμπιακού.

Χαμόγελα και δώρα στα παιδιά προσέφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισκέφθηκαν οι ποδοσφαιριστές :

Jose Sa, Bobby Allain, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Ηλίας Καραργύρης, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Omar Elabdellaoui, Βασίλης Τοροσίδης, Ousseynou Ba, Ruben Semedo, Pape Abou Cisse, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Yassine Meriah, Svetozar Markovic, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Torres Guilherme, Mady Camara, Γιώργος Ξενιτίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας, Lazar Randelovic, Maximiliano Lovera, Mathieu Valbuena, Bruno Felipe Souza, El Hilal Soudani, Youssef El Arabi, Martin Angel Guerrero.

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού με την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top