Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της Motor Oil

Η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη, γεμίζοντάς τα με χαρά και ενθουσιασμό

Γιορτινή χαρούμενη διάθεση, ενθουσιασμός, δώρα και παιχνίδια  πρωταγωνίστησαν στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για τα παιδιά των εργαζομένων του διυλιστηρίου της Motor Oil,  που έγινε και φέτος όπως κάθε χρόνο, στην Κόρινθο.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και άκουσε προσεκτικά όλες τις επιθυμίες τους για τη νέα χρονιά.

Η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη κάνοντας τα παιδικά πρόσωπα, να φωτίζουν από χαρά και ενθουσιασμό. Η γιορτή είχε απ’ όλα… μουσική, χορό και πολύ παιχνίδι. 

«Σας μεταφέρω τις ευχές του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη, του προέδρου της εταιρίας και του αντιπροέδρου της εταιρίας του κυρίου Γιάννη Βαρδινογιάννη. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι που εργαζόμαστε σ’ αυτή την εταιρεία. Οι ιδιοκτήτες έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους για τους εργαζόμενους» είπε ο Διευθυντής του διοικητικού διυλιστηρίου της Motor Oil, Δημήτρης Κανελλόπουλος.

«Προχωράμε κοιτώντας μπροστά και ψηλά εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της εταιρίας και για τις επόμενες γενιές, τα παιδιά μας» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Motor Oil, Μιχάλης Στειακάκης. 

«Η εταιρία προσφέρει πολλά στην Κορινθία, στην ευρύτερη περιοχή και την εθνική οικονομία» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Νίκας, περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της βραδιάς διασκέδασαν με την ψυχή τους κι έκαναν μια ευχή. Όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν υγεία, χαρά και να μεγαλώνουν με πολλή αγάπη. 

Δείτε ολόκληρο το Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top