Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα-Καταστροφές και πλημμύρες στην Αττική!

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Παπάγου

Προβλήματα δημιούργησε ο «Ετεοκλής» σε διάφορες περιοχές της χώρας. Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της Κινέτας κάθε φορά που βρέχει. Βρίσκουν απίστευτες ιδέες προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους.

Το πλαστικό Αγιοβασιλάκι είναι το μόνο που θυμίζει στην Κινέτα ότι είμαστε μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα. Οι κάτοικοι ζουν τη δική τους αγωνία κάθε φορά που βρέχει. Ξαγρυπνούν υπό τον φόβο νέας πλημμύρας. 

Έτσι θα κινηθεί ο «Ετεοκλής» - Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ

Τα σπίτια τους αν και είναι ακόμα πνιγμένα στη λάσπη, προσπαθούν να τα προστατέψουν. Ο «Ετεοκλής» τους πανικόβαλε, καθώς από χθες βρέχει ασταμάτητα στην Αττική! 

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από πλημμύρες στην Ελλάδα-156 θύματα μέσα σε 38 χρόνια

Αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των θυμάτων από πλημμύρες στην Ελλάδα, σύμφωνα με ευρωπαϊκή έρευνα. Από το 1980 έως το 2018 έχασαν τη ζωή τους 156 άνθρωποι σε 56 πλημμυρικά επεισόδια. Η πιο θανατηφόρα εποχή στη χώρα μας είναι το φθινόπωρο και κυρίως ο Νοέμβριος. 

Άρτα: Τεράστιος βράχος ξεκόλλησε και γκρέμισε σπίτι

Ο βράχος γκρέμισε τον τοίχο, φωτογραφίες epiruspost.gr

Ένα τεράστιο κομμάτι βράχου ξεκόλλησε, κατρακύλησε από το βουνό και έπεσε σε σπίτι στο Γλυκόριζο της Άρτας, γκρεμίζοντας τον τοίχο του υπνοδωματίου. Ευτυχώς η ιδιοκτήτρια εκείνη την ώρα μαγείρευε στην κουζίνα της.

Φιλιατρά: Ο «Ετεοκλής» έφερε υδροστρόβιλο

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι στα Φιλιατρά όταν αντίκρισαν αυτή την εικόνα. Ο Ετεοκλής τους... πήγε υδροστρόβιλο με τους κατοίκους να τον... φωτογραφίζουν!

Κακοκαιρία και στην Αττική

Κακό καιρό με αρκετές βροχοπτώσεις έφερε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ετεοκλής» από το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις καταγραφές 75 μετεωρολογικών σταθμών του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το μεγαλύτερο ύψος βροχής από την κακοκαιρία Ετεοκλής καταγράφηκε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία (47 χιλιοστά) και ακολούθησαν Παπάγου (43), Πάρνηθα (39), Πέραμα (36) και Αμπελόκηποι (35 χιλιοστά).

Βελτιώνεται ο καιρός, σταματά η κακοκαιρία

Ο καιρός συνεχίζει τα τερτίπια. Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες, ο καιρός αναμένεται τώρα να θυμίσει .. άνοιξη! Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο του STAR Θοδωρή Κολυδά:

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top