Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα «δείχνει» δολοφονία

Να ανοίξει και πάλι η υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο το 2017, ζητάει η οικογένειά του.

Έχουν στα χέρια τους το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που δείχνει, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο. 

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί.

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: «Βρέθηκε σε λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή»

Το πόρισμα έχει παραδοθεί στην οικογένεια. Από τον Νοέμβριο του 2017 δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν την υπόθεση, όπου ο νεαρός φοιτητής εξαφανίστηκε και χρειάστηκε να περάσουν πέντε ημέρες για εντοπιστεί η σωρός του. 

Στον Άρειο Πάγο για να ανοίξει η υπόθεση του φοιτητή

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με ένα και μόνο αίτημα… να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο, η οποία αδικαιολόγητα βρίσκεται εκεί και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες -οι οποίες υπάρχουν- και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Αποκλειστικό STAR - Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα!

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top