O «Γηρυόνης» στα Δωδεκάνησα: Aπαγόρευση απόπλου – Καθηλώθηκαν αεροσκάφη

Αναφορές για μεσοκυκλώνα πάνω από τη Ρόδο

Κακοκαιρία στη Ρόδο

Στα Δωδεκάνησα έφτασε η κακοκαιρία «Γηρυόνης» προκαλώντας τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες και τις μετακινήσεις προς και από τα νησιά.

Μέτσοβο: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Από νωρίς το πρωί, η ένταση των ανέμων ξεπερνά τα 8 και σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τα 9 μποφόρ, γεγονός που έχει προκαλέσει απαγόρευση απόπλου όλων των σκαφών. Καθηλωμένα παραμένουν επίσης εξαιτίας της κακοκαιρίας και τα αεροσκάφη που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πτήσεις.

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα

Στην περιοχή του Ζέφυρου, στην πόλη της Ρόδου, και συγκεκριμένα κοντά στη Δημόσια Εφορία της Ρόδου, ένα τεράστιο δέντρο έσπασε από τον δυνατό αέρα και έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο έλεος του «Γηρυόνη» και η Κατερίνη – Εκκενώθηκαν σπίτια στην παραλία

Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου

Πολλά από τα σχολεία με ευθύνη των διευθυντών και των συλλόγων καθηγητών και γονέων, ανέστειλαν τη λειτουργία τους για κάποιες ώρες.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, βρίσκονται πάντως σε πλήρη ετοιμότητα -τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και ο Δήμος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- παρεμβαίνοντας έτσι όπου χρειάζεται. Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται επίσης και οι λιμενικές αρχές σε ολόκληρο τομ νομό.

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Εικόνες αποκάλυψης στην Κινέτα

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Βιβλική καταστροφή στην Κινέτα - Κινδύνευσαν ζωές

Αναφορές για μεσοκυκλώνα στη Ρόδο

Όπως αναφέρει το meteo στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τουρκικό ραντάρ ανίχνευσε υπερκύτταρο καταιγίδας στη Ρόδο. Συγκεκριμένα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Τουρκίας, έκανε λόγο για μεσοκυκλώνα που αναπτύχθηκε πάνω από το νησί περίπου στις 10:00 σήμερα το πρωί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top