Τραγωδία στο Αντίρριο: Έλληνες και οι δύο νεκροί του ιστιοφόρου

Αναποδογύρισε κατά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης»

Ένα ιστιοφόρο σκάφος αναποδογύρισε, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στο Αντίρριο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το σκάφος το οποίο «χτυπήθηκε» από τους θυελλώδεις ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, να ανήκει σε Γάλλους υπηκόους. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι δύο νεκροί είναι Έλληνες ψαράδες από τον Πειραιά.

Σύμφωνα με το thebest τα θύματα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» είναι 57 και 59 ετών. 

Συναγερμός στο Αντίρριο: Αναποδογύρισε σκάφος-Φόβοι για δύο νεκρούς

Το σημείο, όπου ήταν ελλιμενισμένο το ιστιοφόρο - φωτογραφία: Intimenews

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου στο Αντίρριο, το οποίο χθες το βράδυ χτυπήθηκε ανελέητα από την σφοδρότητα του «Γηρυόνη».

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού, αλλά και δύτες από την Πάτρα που λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα κατάφεραν βγάλουν από τη θάλασσα ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, το οποίο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρό. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας ανασύρθηκε νεκρό και το δεύτερο άτομο που αγνοούταν. 

Υπεράνθρωπες ήταν οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο - φωτογραφία: Intimenews

Ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό κι ένα ακόμα αγνοείται - φωτογραφία: Intimenews

Το ιστιοφόρο ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναποδογύρισε.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top