Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Δείτε πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα

Δείτε στο video από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά

Ο «Γηρυόνης» μπορεί να απομακρύνθηκε από την Αττική, αφήνοντας πίσω του… συντρίμμια, όμως συνεχίζει το καταστροφικό του πέρασμα, καθώς κινείται προς τα ανατολικά. 

Κακοκαιρία «Γηρυόνης»: Εικόνες αποκάλυψης στην Κινέτα

Όπως είπε ο Θοδωρής Κολυδάς στο Θέμα 104,6 το μέτωπο της κακοκαιρίας έχει περάσει στο Αιγαίο και θα επηρεάσει τις περιοχές από τη Χίο και νοτιότερα. Εξασθένιση των φαινόμενων θα υπάρχει προς τις Σποράδες και τα βόρεια τμήματα του Αιγαίου. 

Στο έλεος του «Γηρυόνη» και η Κατερίνη – Εκκενώθηκαν σπίτια στην παραλία

Επίσης προς το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης θα υπάρχει μια μικρή ενίσχυση των φαινομένων στα νότια θαλάσσια τμήματα και κυρίως στην Κρήτη, τη νότια Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα. Όμως από αύριο ο «Γηρυόνης» θα μας αποχαιρετήσει οριστικά. 

Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μόνο στους Αγίους Θεοδώρους η συνολική βροχή του διημέρου ξεπέρασε τα 200 χιλιοστά. Μεγάλα ύψη βροχής έπεσαν ακόμα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι άνεμοι, οι οποίοι στο Αιγαίο πνέουν με ριπές που φτάνουν τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, θα εξασθενήσουν σταδιακά από το μεσημέρι και από Νότο προς Βορρά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top