Στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Πάσσαρης

Αντιδρά η οικογένεια του αστυνομικού που δολοφόνησε

Απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Εφετών το αίτημα του Κωνσταντίνου Πάσσαρη να είναι παρών στη δίκη του στις 2 Δεκεμβρίου, όπου θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια.

Ο διαβόητος κακοποιός όμως όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR θα επιστρέψει σίγουρα στη χώρα μας μετά τον Σεπτέμβριο του 2020, όπου θα έχει εκτίσει την ποινή του στις ρουμανικές φυλακές.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Κώστας Πάσσαρης εισπράττει αρνητική απάντηση για να παραστεί στη δίκη του ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων.

Το αίτημα του είχε κατατεθεί από αρχές Νοεμβρίου στην Εισαγγελία Εφετών. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος όπως είπε ο δικηγόρος του να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για τις 4 δολοφονίες που έχει διαπράξει στη χώρα μας.

Αυτή τη στιγμή οι ελληνικές αρχές εξετάζουν το αίτημα των Ρουμάνων βάση ευρωπαϊκού νόμου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του από τη Ρουμανία στις ελληνικές φυλακές.

Ανεξάρτητα από την απόφαση της χώρας μας, ο Πάσσαρης θα επιστρέψει ούτως ή άλλως στην Ελλάδα μετά τον Σεπτέμβριο του 2020, αφού τότε αποφυλακίζεται από τις ρουμανικές φυλακές.

«Από τη στιγμή που εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης και δικαστικές καταδικαστικές αποφάσεις είναι προφανές ότι στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο κρατών θα πρέπει από εκεί να μεταφερθεί εδώ για να εκτίσει την ποινή του, άρα κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης θα μεταφερθεί στις ελληνικές φυλακές» είπε ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, Ανδρέας Ταγαράκης. 

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Αναγνωστάκης, του αστυνομικού Διονύση Αλεβιζόπουλου που εκτέλεσε ο κακοποιός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο εξηγεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR: 

«Θέλει να έρθει στην Ελλάδα, διότι εδώ οι συνθήκες κράτησης είναι τελείως διαφορετικές. Εδώ θα περνά καλύτερα. Επίσης εκεί δεν αστειεύονται».


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top