Ταύρος: Η στιγμή που οι διαρρήκτες ρίχνουν με φόρα το ΙΧ στο παντοπωλείο

Εκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ στα Χανιά

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα των διαρρηκτών που ρίχνουν οχήματα σε προσόψεις και βιτρίνες καταστημάτων, προκειμένου να εισβάλουν σ’ αυτά και να αποσπάσουν χρήματα και είδη.

Οι «διαρρήκτες με το αυτοκίνητο» χτύπησαν σε Πικέρμι και Ταύρο

Εκτός από τις εισβολές με ΙΧ σε παντοπωλείο στον Ταύρο και σε ΑΤΜ ενός σούπερ μάρκετ στο Πικέρμι, ακόμη μια διάρρηξη έγινε με τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά στα Χανιά. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο παντοπωλείο, οι δράστες ρίχνουν με φόρα το όχημα στην πρόσοψη και μέσα σε 10 λεπτά, παίρνουν χρήματα και διαφεύγουν με το φορτηγό που βρήκαν στο κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν, λέει στο μεσημβρινό δελτίο του Star ότι ξύπνησε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητό του, δεν το βρήκε στη θέση του, κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον ενημέρωσε ότι είχε χρησιμοποιηθεί σε διάρρηξη στον Ταύρο. 

Χανιά 

Τρεις άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και ειδικά γάντια  τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ, που βρίσκεται σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στον Πλάτανο Χανίων. 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα απομακρύνονται γρήγορα από το σημείο και αμέσως σημειώνεται η έκρηξη. Οι δύο μπαίνουν στο κατάστημα και προσπαθούν να κλέψουν το μηχάνημα, ενώ ο τρίτος περιμένει έξω για να ειδοποιήσει σε περίπτωση που κάποιος πλησιάσει.

Πικέρμι 

Την ίδια ώρα άγνωστοι  έπεσαν με ταχύτητα πάνω σε ΑΤΜ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι και αφού το κατέστρεψαν, το φόρτωσαν σε άλλο όχημα και εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top