Ευχάριστα τα νέα για τον μικρό Παναγιώτη–Ραφαήλ: Ξεκινά την Πέμπτη θεραπεία

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τους γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που βγήκαν τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, έδειξαν ότι ο μικρούλης μπορεί να υποβληθεί στην πρωτοποριακή, γονιδιακή θεραπεία για τη βελτίωση της υγείας του. 

Πατέρας μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Ο κόσμος έβαλε πλάτη όταν γονατίσαμε»

Η θεραπεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη και τα καλά νέα έκανε γνωστά μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook ο πατέρας του μικρούλη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. 

Γονείς Παναγιώτη Ραφαήλ: «Σας ευχαριστούμε... Σας αγαπάμε!»

«Παιδιά είμαστε τόοοοσο χαρούμενοι! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία. Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Σας ευχαριστούμε πολύ. Οι ευχές σας έπιασαν τόπο. Να είστε όλοι καλά», έγραψε.

Μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ: Ξεκίνησε το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστόνη

Αποκλειστικό: Τι είπε ο Έλληνας γιατρός του Παναγιώτη Ραφαήλ στο Star

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι. Χάρη στην κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων κατάφερε να ταξιδέψει μαζί με τους γονείς του στη Βοστώνη, όπου υπό την καθοδήγηση του Δρ. Β. Δάρρα θα υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία, η οποία ευελπιστούν όλοι ότι θα βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του. 

«Τσουνάμι» αγάπης για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Ο μέσος όρος διάρκειας της παραμονής του 18 μηνών αγοριού στη Βοστόνη υπολογίζεται σε 2 με 3 μήνες, με βάση τη νοσηλεία ανάλογων περιστατικών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον απολογισμό της καμπάνιας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ από το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, MDA Ελλάς, σε περίπου έναν μήνα, από τις 27/09/2019 έως τις 31/10/2019, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top