Μετρό Αμπελοκήπων: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του 33χρονου

Τι λέει στο Star o άνδρας που προσπάθησε να τον σταματήσει

Στην κεντρικο δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα μιλά ο άνθρωπος ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη που μαχαίρωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε τη φίλη του

Ένας τοξικομανής, 48 ετών ομολόγησε ότι είναι ο δράστηΤς της ανθρωποκτονίας 33χρονου, επίσης χρήστη ναρκωτικών ουσιών, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από τον σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές,  ο δράστης λίγο μετά την ανθρωποκτονία πήγε μόνος του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν άγνωστοι, χωρίς να αναφέρει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αστυνομικοί του Τ.Α πρόσεξαν ότι είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του και σε έρευνα που του έκαναν βρήκαν ότι είχε πάνω του έναν σουγιά με τον οποίο, πιθανότατα, τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο.

Δολοφόνησαν νεαρό έξω από το Μετρό Αμπελοκήπων

Λίγο αργότερα, ο δράστης ομολόγησε ισχυριζόμενος ότι μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από καυγά και συμπλοκή που είχαν στη συνέχεια για θέματα ναρκωτικών. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top