Δολοφονία φαρμακοποιού: «Είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα»

Ξεκινά η δίκη του κατηγορούμενου

Τετ-α-τετ με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο του πατέρα της θα βρεθει αύριο η κόρη του φαρμακοποιού, που πριν ένα χρόνο εκτελέστηκε στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, καθώς ξεκινά η δίκη του φερόμενου ως δολοφόνου του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορέσω να είμαι στον ίδιο χώρο μ' αυτό τον άνθρωπο που μου στέρησε τον πατέρα, που δεν είχε κανένα δικαίωμα...» λέει η Γιώτα Μαρία Φλώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

Στο Star η κόρη του φαρμακοποιού: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος!

Ο Βασίλης Φλώρος που ένα χρόνο πριν βρήκε τραγικό θάνατο στο γκαράζ του σπιτιού του

Ένας χρόνος έχει περάσει από εκείνο το «μαύρο» πρωινό, που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Γιώτας Μαρίας. Με φωνή που σπάει από τον πόνο, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές της στυγερής δολοφονίας του πατέρα της, έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους στο Ψυχικό.

Ξαφνικά έτσι όπως διαβάζω ακούω κάτι συνεχόμενους κρότους. Υπήρχε μια παύση μερικών δευτερολέπτων και μετά συνέχισαν. Κατ’ ευθείαν πάω στο μπαλκόνι και κοιτάζω από κάτω κι ήταν ο πατέρας μου έξω από το αμάξι γεμάτος στα αίματα.

Ο 52χρονος φερόμενος ως δολοφόνος, ήταν οικογενειακός φίλος για 25 ολόκληρα χρόνια. Ήταν όμως και ο ίδιος άνθρωπος, που για μια οικονομική αντιδικία με το θύμα, δε δίστασε να τραβήξει τη σκανδάλη και να πυροβολήσει πέντε φορές.

Η κόρη του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε

«Η πρώτη βολίδα ήταν τυφλή. Δεν θα μπορούσε να ξέρει αυτός ποιος είναι μέσα στο αμάξι αν είναι μόνος ο μπαμπάς ή αν υπάρχουν κι άλλοι. Κι από τη στιγμή που άνοιξε πυρ, δεν υπήρχε περίπτωση μετά να σταματήσει. Εγώ θεωρώ ότι αν είμασταν μέσα, εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος θα μας είχε σκοτώσει».

Τώρα η Γιώτα Μαρία περιμένει την καταδίκη του ανθρώπου που βύθισε την οικογένειά της στο πένθος.

«Έχει περάσει ένας χρόνος εφιαλτικός. Παρόλο που ήμουνα εδώ και είδα αυτά που είδα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί, γιατί θεωρώ ότι ο πατέρας μου είναι μαζί μου, τον νιώθω, δεν τον βλέπω, δεν τον αγκαλιάζω αλλά είναι μαζί μου...»


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top