Λέρος: Υπαξιωματικός «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε

Παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην κλοπή στρατιωτικού υλικού

Τρία πρώην στελέχη της Ναυτικής Βάσης Λέρου έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών για την κλοπή μεγάλου μέρους στρατιωτικού υλικού. Όπως μετάδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το Πεντάγωνο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ένας από τους βασικούς υπόπτους φαίνεται πως «έσπασε» στην ανάκριση και παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

Λέρος: Τρεις ύποπτοι για την κλοπή του στρατιωτικού υλικού

Πρόκειται για έναν υπαξιωματικό, ο οποίος είχε υπηρετήσει σε αυτή τη Ναυτική Βάση και είχε μετατεθεί σε άλλη μονάδα. Απο χθες βρίσκεται στη Λέρο και ανακρίνεται, και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε και λύγισε. 

Για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης, η αρχή έγινε από την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και από εκεί η ανάκριση οδήγησε στην πρώτη ομολογία. 

Στο μικροσκόπιο της ανάκρισης του Ναυτοδίκη και του Εισαγγελέα βρίσκονται και δύο πρώην ΟΥΚΑΔΕΣ, οι οποίοι είναι απόστρατοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται ενδελεχώς το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αν και μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν βίντεο από τη στιγμή της κλοπής

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα εξιχνιαστεί η υπόθεση, όμως, σύμφωνα και με τις εντολές του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν αρκεί να διελευκανθεί η υπόθεση γρήγορα, πρέπει να αποκαλυφθεί και πού είναι το πολεμικό υλικό το οποίο έχει κλαπεί. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top