Αποκάλυψη Star: Υπήρχε απινιδωτής 200 μέτρα από το σπίτι του Μαχαιρίτσα

Στο ΚΕΠ Πτελεού, το χωριό του σπουδαίου καλλιτέχνη

Μια νέα αποκάλυψη έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Παπακωστοπούλου για το μοιραίο βράδυ που έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον τόπο καταγωγής του, τον Βόλο. 

Μαχαιρίτσας: Στο «φως» έγγραφα που αποδεικνύουν ελλείψεις στο Κ.Υ Μαγνησίας

Το STAR στο χωριό του Μαχαιρίτσα - Δάκρυσαν οι συγχωριανοί του!

Σταρόβας για Μαχαιρίτσα: «Η καρδιά του που έβαζε σε κάθε νότα τον πρόδωσε!»

Στο χωριό του σπουδαίου καλλιτέχνη, στον Πτελεό και συγκεκριμένα στο ΚΕΠ υπήρχε απινιδωτής, ο οποίος μπήκε μετά από δωρεά. 

Βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, 200 μέτρα από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και είναι δηλωμένος στο ΕΚΑΒ από 1/11/18.
Υπαρχουν τέσσερα τηλέφωνα ανάγκης κολλημένα στην είσοδο, δύο άνθρωποι που έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια και ξέρουν πώς λειτουργεί και δύο φορείς της περιοχής. 

Συντετριμμένες η σύζυγος και η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Δυστυχώς, τη μοιραία νύχτα, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός υπεύθυνος, δεν ειδοποιήθηκαν για να επέμβουν. Συνήθως ειδοποιούνται τηλεφωνικά, όπως έγινε και τον Ιούλιο σε άλλο περιστατικό. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το ΕΚΑΒ, ο φορέας επισήμως δε δίνει εντολές ούτε συνδέεται με τους απινιδωτές που χρησιμοποιούνται στου δήμους. 

Κηδεία Μαχαιρίτσα: «Λύγισαν» ο γιατρός του και ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «έσβησε» τη Δευτέρα το πρωί, σε ηλικία 63 ετών, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top