Συντετριμμένες η σύζυγος και η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία

Φορούσαν και οι δυο λευκές μπλούζες. Έτσι ήθελαν να αποχαιρετήσουν την αγνή φωνή του Λαυρέντη τους. Πίσω από το φέρετρο η γυναίκα της ζωής του, η Ελένη, αγκαλιά με το κορίτσι της ζωής του, τη Μαρία - Κλάρα. Η σύζυγος και η μοναχοκόρη του μεγάλου καλλιτέχνη αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του. 

Kηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν

Η 25χρονη κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ. Ήταν εκείνη που βρήκε τον πατέρα της νεκρό στο εξοχικό τους στον Βόλο. Υποβασταζόμενη βγήκε από την εκκλησία. Με τη μητέρα της και τον Διονύση Τσακνή να προσπαθούν να την παρηγορήσουν. 

H σύζυγός του με δάκρυα στα μάτια

Ο πόνος της οικογένειας βουβός, μα το τελευταίο χειροκρότημα για τον Λάρυ δυνατό. Το κοιμητήριο Ζωγράφου είχε κατακλυστεί από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές του ροκά της ελληνικής σκηνής. 

Αν και η οικογένεια του εκλιπόντος παρακάλεσε αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Ένωση «Μαζί για το παιδί», τα στεφάνια είναι δεκάδες. Εκείνο της οικογένειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα όμως, πραγματικά ραγίζει καρδιές.

«Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο», γράφει χαρακτηριστικά.


Το στεφάνι της οικογένειας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top