Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη 

Παρατείνεται η προφυλάκιση των νεαρών δραστών

Την παραπομπή σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, εισηγήθηκε χθες ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τους δύο κατηγορούμενους της δολοφονίας Τοπαλούδη. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, για τις συνθήκες του μαρτυρικού θανάτου της φοιτήτριας έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ.

Ο Αντεισαγγελέας εισηγήθηκε και την παράταση της προφυλάκισής τους έως τις 4 Δεκεμβρίου 2019. Σύμφωνα με το βούλευμα-καταπέλτη, οι δύο νεαροί είχαν προαποφασίσει τόσο να βιάσουν την κοπέλα όσο και να τη σκοτώσουν!

«Δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς»

«Ήταν και σε ψυχική ηρεμία. Δεν ξέρω τώρα αν ήταν προαποφασισμένο...ίσως τους εξαγρίωσε και το γεγονός ότι η Ελένη αντέδρασε κι αυτοί με τη βία και με τα χτυπήματα έκαναν ότι έκαναν…» ισχυρίζεται στο STAR ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι αποκαλύπτουν οι συγγενείς του Έλληνα κατηγορούμενου

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μετά το βιασμό το κορίτσι μου φοβάται για τη ζωή της»

Ενώ η παθούσα ήταν αβοήθητη, έρμαιο στις σεξουαλικές διαθέσεις τους, πέραν της εξώγαμης συνουσίας, εκμεταλλευόμενοι την εκμηδένιση της αντίστασής της, λόγω της σωματικής και ψυχικής εξάντλησής της, εξανάγκασαν αυτήν να ανεχθεί επιπλέον ασελγείς πράξεις.

Επώδυνος, αργός και βασανιστικός ο θάνατός της

Τη στιγμή που η Ελένη Τοπαλούδη έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, υπομένοντας τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των κατηγορουμένων να της κόψουν το νήμα της ζωής, εκείνοι ευρισκόμενοι σε απολύτως ήρεμη ψυχική κατάσταση και παρά τις σχετικές έντονες παρακλήσεις της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, επέδειξαν εμμονή στον εγκληματικό τους σχεδιασμό 

Η ιδιαίτερη σκληρότητα στο τρόπο δράσης τους, έκανε τους δικαστικούς λειτουργούς να βλέπουν «εμμονή» των δύο νεαρών, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος τους... να αποτελειώσουν την άτυχη Ελένη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top